Ön itt van most: / Hírek / Lancôme Rénergie Multi-Lift

Lancôme Rénergie Multi-Lift

A LANCÔME FESZESÍTŐ ÉS RÁNCTALANÍTÓ TERMÉKCSALÁDJA MOST ÚJ TAGOKKAL BŐVÜL

 

 

Az idő előrehaladtával az arc kontúrvonalainak erősítése sokat segíthet az önbizalom növelésében. Ilyenkor a hölgyek olyan termékeket keresnek, melyek használatával arcbőrük feszes és tónusos maradhat, egészségesebbnek látszódhat.

 

A Lancôme márka most két új taggal bővítette a feszesítésért és ránctalanításért felelős Rénergie Multi-Lift termékcsaládját, melyek küldetése, hogy növelje a hölgyek önbizalmát és segítsen kifejezni egyedülálló szépségüket.

 

 

 

Rénergie Multi-Lift Memory Shape™ Gel-in-Lotion

 

 

Ez a különlegesen rugalmas textúrájú gél a feszesítő és ránctalanító rituálé első lépése. Előkészíti az arcbőrt a további hatóanyagok befogadására, miközben feszesíti, hidratálja és hűsíti azt.

 

 

 

 

 

Rénergie Multi-Lift éjszakai masszázs arcápoló

 

 A Rénergie masszázs arcápolót a Lancôme Beauty Institute által  kidolgozott exkluzív masszázs technikához fejlesztették ki.

 Célja azon bőrfelületeknek a feszesebbé, rugalmasabbá tétele,  amelyek a legérzékenyebben reagálnak az idő múlására. Az  arcbőr mellett ilyen területnek számít a nyak és a dekoltázs is.

 Az éjszakai arcápoló professzionális formulája egyedinek számít.  A különleges shea vajnak köszönhetően az elasztikus textúra felvitelnél olajjá alakul, így ideális a masszázshoz. Az eredmény hidratáltabb, ragyogóbb és feszesebb bőr az arc, a nyak és a dekoltázs területein.

 

Különleges ajánlatunk:

 

Rendelje meg online kedvenc Lancôme Rénergie arcápolóját és megajándékozzuk egy 5 ml-es Rénergie Multi-Lift éjszakai arcápoló luxusmintával.*

Solait
Bulgari
Trussardi
Burberry
Calvin Klein
Prada
Nina Ricci
Giorgio Armani
Biotherm
Erborian
Estée Lauder
BE Creative Make Up
Chloé
SISLEY
Hugo BOSS
Roberto Cavalli
Lancôme
Yves Saint Laurent
Paco Rabanne
Clinique