background image
Üzletkereső

A MARIONNAUD TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA HASZNÁLATÁNAK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (“HŰSÉGKÁRTYA”)

A MARIONNAUD PARIS hűségprogram (a továbbiakban: "Program") a jelen általános szabályzat ("Általános szabályzat") előírásai szerint kerül lebonyolításra. Az általános szabályzat megtekinthető bármely magyarországi MARIONNAUD PARIS üzletben, valamint a www.marionnaud.hu oldalon, a Facebook Marionnaud magyarországi oldalán vagy a Marionnaud Magyarország alkalmazásban. A MARIONNAUD PARIS fenntartja a jogot jelen általános szabályzat módosítására vagy megváltoztatására, bármely módosítás csak a változtatások előzetes nyilvános bejelentése után lép hatályba, melyet  www.marionnaud.hu oldalon tesz közzé. Semmilyen módosítás vagy felfüggesztés nem jogosítja fel a tagot kártérítésre, és egyetlen tag sem fellebbezhet a MIDIO HUNGARY KFT. (MARIONNAUD PARIS) ellen.

1. A HŰSÉGPROGRAM SZERVEZŐJE

A hűségprogram szervezője a MIDIO HUNGARY KFT. (a továbbiakban “MARIONNAUD PARIS”), adószáma: 10491214-2-42, székhelye: 1161 Budapest, Bács utca 18.

  1. 2. A HŰSÉGKÁRTYA KIÁLLÍTÁSA

A törzsvásárlói kártya kiállítása a vásárláskor, összegtől függetlenül díjmentesen történik a 18. életévét betöltött személy (a továbbiakban: Tag) kérésére.

A Programban csak a Marionnaud hűségrendszerben a MARIONNAUD PARIS üzletekben, valamint a www.marionnaud.hu weboldalon található kötelező adatbeviteli mezők kitöltése után vehet részt.

Az Ügyfél köteles az Igénylést helyesen, pontos és naprakész adatokkal kitölteni. Kötelező mezők: név, vezetéknév, nem, születési idő, e-mail cím és irányítószám.

Amennyiben valamelyik MARIONNAUD PARIS üzletben igényli a törzsvásárlói kártyát, azt az üzletben kielyezett elektroikus eszközön vagy az üzletben dolgozó szépségtanácsadók segítségével teheti meg. A hiányosan, vagy hibásan leadott kérelmek nem érvényesek, ez esetben a tulajdonos nem tudja a törzsvásárlói kártyáját használni. A MARIONNAUD PARIS üzletekben nyitott törzsvásárlói kártyát az üzletben dolgozó szépségtanácsadók adják át a vásárlóknak. Törzsvásárlói kártyát a www.marionnaud.hu oldalon vagy a Marionnaud Magyarország applikáción keresztül igányelhetnek a vásárlók online. Ez esetben a törzsvásárlói kártya számát automatikusan elküldjük a vásárló e-mail címére.

3. TERÜLETI HATÁLY

A jelen szabályzatban bemutatott törzsvásárlói program a Magyarország területén található MARIONNAUD PARIS üzletekben, a www.marionnaud.hu oldalon és a Marionnaud Magyarország applikációban érvényes. A kiállított hűségcsekkeket csak a magyrországi MARIONNAUD PARIS üzletekben, a www.marionnaud.hu webloldalon, vagy a MARIONNAUD MAGYARORSZÁG applikációban lehet beváltani.

4. A PROGRAM IDŐTARTAMA

A Program határozatlan időre szól. A MARIONNAUD PARIS-nak jogában áll dönteni a Program módosításáról vagy megszüntetéséről. A Program felmondásáról szóló értesítést a MARIONNAUD PARIS a program megszűnése előtt legalább tizennégy (14) nappal minden MARIONNAUD PARIS üzletben kifüggeszti, valamint a www. marionnaud.hu oldalon, vagy a Marionnaud Magyarország alkalmazásban közzéteszi.

5. LEVELEZÉSI CÍM

A MARIONNAUD PARIS a megadott elérhetőségek egyikére (email, postai cím vagy SMS) marketing ajánlatokat küld. Amennyiben ezekben az adatokban változás történt, és a tag nem kapja meg ezeket az ajánlatokat, ezért a MARIONNAUD PARIS nem vállal felelősséget és nem küldi újra sem az ajánlatokat, sem a lejárt hűségcsekkeket. A MARIONNAUD PARIS fenntartja a jogot arra, hogy ne kézbesítse ezeket, amennyiben a megadott cím hiányos vagy hibás. A postai cím, email cím vagy telefonszám módosítása a vevoszolgalat@marionnaud.hu email címen lehetséges.

6. hűségpontok

A Tag az első vásárláskor kezdi el a hűségpontok gyűjtését, amit akkor kezdeményez, amikor megkapja a hűségkártyáját. Minden vásárlása után, amit a magyarországi MARIONNAUD PARIS üzletekben történik a törzsvásárlói kártya felmutatásával a vásárló pontokat kap. Minden elköltött 300 Ft után 1 pontot adunk. A 300 Ft alatti összegekért nem jár pont, valamint a töredékpontokat sem számolunk. Az összegyűjtött hűségpontok nem válthatók be pénzre, termékekre vagy szolgáltatásokra. A nem készpénzben vagy bankkártyával fizetett összegekért nem jár pont.

Egy Tag csak a vásárlás összértéke és a vásárláshoz felhasznált kuponok vagy hűségcsekkek értéke közötti különbözet ​​után szerez pontokat.
Az a tag, aki a vásárlás előtt nem adta át a törzsvásárlói kártyát (vagy annak digitális változatát a MARIONNAUD PARIS mobilalkalmazásban), vagy nem adta meg adatait, hogy tagként azonosítsa magát, nem kap a vásárlására pontokat és nem részesül azon promóciós kampányban, ami a tagok számára a vásárlás időpontjában a MARIONNAUD PARIS üzletekben érvényes.

7. A MARIONNAUD HŰSÉGPROGRAM

A Program 3 tagsági szintből áll: Privilege tagság, Privilege VIP tagság és Privilege Diamond tagság.

Mindhárom tagsági szinten 11.000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes a szállítás.

A Privilege VIP tagok és a Privilege Diamond tagok ezenkívül kedvezményes kampányokhoz és mintákhoz való korai hozzáférésben részesülnek, valamint 25% kedvezményt kapnak a kedvenc márkára. Az ajánlat a résztvevő márkák listájáról a hűségprogramon belül kiválasztott márkára érvényes évetne 5 alkalommal, kizárólag a törzsvásárlói kártyával történt vásárlokra.

A Privilege és Privilege VIP előnyök mellett a Diamond tagok ingyenes terméktesztelésben és ingyenes smink- vagy bőrdiagnosztikai szolgáltatásokban részesülnek, évente 3 alkalommal.

A Marionnaud Hűségprogramba való beiratkozáskor a tag 20% ​​kedvezményt kap a következő vásárlás összegéből, ez a kedvezmény csak egyszer érvényes, más ajánlatokkal vagy kedvezményekkel nem összevonható.

A törzsvásárlói kártyán 100 pont összegyűjtése után egy 1500 Ft értékű hűsékcsekket állítunk ki, melyet a Tag online és üzleteinkben is felhasználhat. A hűségcsekk felhasználási ideje a kiállítástól számított 3 hónap. A hűségcsekk a Hűségkártyával (vagy annak digitális változatával a MARIONNAUD PARIS mobilalkalmazásban) együtt használható fel egy MARIONNAUD PARIS üzletben történő vásárláshoz, vagy online vásárláshoz. A vásárlásnak a Csekk kiállításától számított 3 (három) hónapon belül meg kell történnie. A hűségcsekket felhasználáskor a Tag átadja a MARIONNAUD PARIS üzlet dolgozóinak, vagy betölti a www.marionnaud.hu oldalon vagy a Marionnaud Magyarország alkalmazásban.

A hűségcsekkeket az elért 100 pontot követő legfeljebb 45 munkanapon belül küldjük ki e-mailben, vagy postai úton, az ügyfél által megadott elérhetőségektől függően.

A Tag születésnapjának hónapjában végrehajtott vásárlásokat 20% kedvezmény felajánlásával jutalmazzuk, mely más ajánlattal, kedvezménnyel nem vonható össze.

8. A MARIONNAUD HŰSÉGKÁRTYA HASZNÁLATA

A törzsvásárlói kártyát csak annak tulajdonosa használhatja, és a tulajdonosa teljes felelősséget vállal a törzsvásárlói kártyájával kapcsolatban esetlegesen felmerülő problémákért. A Programban való részvételhez a Tagnak át kell adnia a törzsvásárlói kártyát, vagy annak digitális változatát a MARIONNAUD PARIS üzlet munkatársainak, akik a vonalkód beolvasása után visszaadják a tagnak. A beolvasáskor a MARIONNAUD PARIS személyzete látni fogja a kártyabirtokos nevét, vezetéknevét, születési dátumát, telefonszámát, irányítószámát és e-mail-címét. Az azonosítás végett megkérheti a tagot ezen adatok megerősítésére.

Vásárlás esetén a pontok automatikusan feltöltődnek a kártyára jelen Általános Szabályzat szerint. A rendszer nemzeti és európai szinten központosított, és magában foglalja az összes MARIONNAUD PARIS üzletet Magyarországon és Európában, így bármely magyarországi és európai MARIONNAUD PARIS áruházban történt vásárlás utáni pontok a Tag hűségkártyáján jelennek meg. A küldöldi vásárlások utáni pontokat a Tag honos országának fizetőeszközére átváltva, 30 munkanapon belül írják jóvá.

9. A HŰSÉGKÁRTYA INAKTIVÁLÁSA

A törzsvásárlói kártya ideiglenesen vagy véglegesen felfüggesztésre kerülhet a következő esetekben:
1. A Tag kifejezett kérésére, melyet  a vevoszolgalat@marionnaud.hu e-mail címen vagy bármely magyarországi MARIONNAUD PARIS üzletben kérhet. A törzsvásárlói kártya deaktiválása 30 napot vesz igénybe, a kérelem MARIONNAUD PARIS általi kézhezvételétől számítva.
2. A Tag kifejezett kérésére, hogy töröljük adatait a MARIONNAUD PARIS adatbázisából, mert nem járul hozzá a személyes adatai kezeléséhez. Ez esetben a kérelmet alá kell írni és dátumozni és el kell küldeni a MIDIO HUNGARY KFT.  székhelyére, vagy a
vevoszolgalat@marionnaud.hu email címre. A törzsvásárlói kártya deaktiválása 30 napot vesz igénybe, a kérelem MARIONNAUD PARIS általi kézhezvételétől számítva.
3. Csalás, csalási kísérlet vagy a törzsvásárlói kártya nem rendeltetésszerű használata esetén. A törzsvásárlói kártya deaktiválása esetén a tag elveszíti a számláján felhalmozott összes pontot, valamint a törzsvásárlói kártyájához kapcsolódó egyéb előnyöket. A törlést követően a törzsvásárlói kártya nem aktiválódik újra, de a Tag új kiállítási kérelem kitöltésével kérheti új törzsvásárlói kártya kiállítását..

10. HŰSÉGKÁRTYA PÓTLÁSA

A törzsvásárlói kártya cseréje történhet sérülés, elvesztés, lopás vagy a Tag nevének megváltozása esetén. Ebben az esetben a Tag hívja a +36 1 406 04 06-os telefonszámot, értesítse valamelyik MARIONNAUD PARIS üzletet, vagy küldje el letiltási kérelmét a vevoszolgalat@marionnaud.hu e-mail címre. Ebben az esetben a Tagnak joga van új törzsvásárlói kártyát kapni. A Hűségkártya sérülése, ellopása vagy elvesztése előtt összegyűlt hűségpontok átkerülnek az új Hűségkártyára.

A Szervező jogosult ellenőrizni, hogy a törzsvásárlói kártya cseréje indokolt-e vagy sem, és megtagadhatja az új törzsvásárlói kártya kiadását.

11. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A Programról és a Kártya használatáról a tagok a +36 1 406 04 06-os telefonszámon, a MARIONNAUD PARIS üzletekben vagy írásban a vevoszolgalat@marionnaud.hu e-mail címen kaphatnak tájékoztatást. A tagok személyes adataikban (név, cím, telefonszám, e-mail cím) történt változásokat, a törzsvásárlói kártya elvesztését, ellopását, megsérülését is a fent említett módon tudják bejelenteni.

12.  EGYÉB

A MARIONNAUD PARIS marketing anyagokat, ajánlatokat küld a Tag által legutóbb közölt címre, és úgy tekinti, hogy a Tag ezeket megkapta. Címváltozás esetén a MARIONNAUD PARIS nem vállal felelősséget, ha a tag nem kap üzenetet a MARIONNAUD PARIS-tól, és nem küld újra lejárt hűségcsekket. A MARIONNAUD PARIS fenntartja a jogot arra is, hogy hiányos vagy hibás cím esetén nem küld ajánlatokat, vagy hűségcsekket a Tagnak. Az elérhetőségek megváltoztatását a következő e-mail címen kérjük bejelenteni: vevoszolgalat@marionnaud.hu, vagy a +36 1 406 04 06-os telefonszámon.

A MARIONNAUD PARIS nem vállal felelősséget a hűségprogram bármely meghibásodásának közvetlen vagy közvetett következményeiért. A MARIONNAUD PARIS erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy meghibásodás esetén megőrizze a tagok információit és összegyűjtött pontjait. Egyetlen tag sem nyújthat be fellebbezést, illetve nem léphet fel a MIDIO HUNGARY KFT-vel szemben ok nélkül.

Ezt a szabályzatot kiegészítik a ww.marionnaud.hu weboldalon található Általános szerződési feltételek, valamint szintén a www.marionnaud.hu oldalon található Adatvédelmi irányelvek rendelkezései.