Ön itt van most: / ÁSZF

ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
 
 
 
A Szolgáltató adatai:
A Szolgáltató neve: MIDIO Hungary Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
A Szolgáltató székhelye: 1161 Budapest Baross u 65.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe:  vevoszolgalat@marionnaud.hu
A Szolgáltató teelfonszáma: 06-1-406-04-06 (9:00-17:00)
Cégjegyzékszám: 01-09-074056
Adószám: 10491214-2-42
A szerződés nyelve: magyar
A szolgáltató részére a tárhelyet biztosítja: oXy Online s.r.o., Brodská 570, Příbram V-Zdaboř, Postcode 261 01 Příbram

 

A www.marionnaud.hu honlapon található „Marionnaud webshop” ajánlatai magyarországi számlázási és szállítási címmel rendelkező vásárlóknak szólnak.

 

1.         Az ÁSZF hatálya

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: az „ÁSZF“) a MIDIO HUNGARY Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1161 Budapest, Baross u 65., cégjegyzékszáma: 01-09-074056, adószám: 10491214-2-42., továbbiakban:Midio Hungary Kft.“) www.marionnaud.hu honlapon (továbbiakban: a „Honlap“) található kínálatára vonatkozik. A vásárlók (a továbbiakban: a „Vásárlók”) szerződési nyilatkozatuk (ajánlatuk) leadásának feltétele, hogy kifejezetten elfogadják jelen ÁSZF-ben foglaltakat. A Vásárló jelen ÁSZF-ben foglaltaktól eltérő szerződési feltételei kifejezetten elutasításra kerülnek.

 

2.         Webshophoz történő hozzáférés

2.1.      A Vásárló az első megrendelés leadása előtt nem köteles magát a Honlapon regisztrálni; megrendelés regisztráció nélkül is leadható – a megrendeléshez szükséges adatok megadásával.

2.2.      Amennyiben a Vásárló regisztrál, a regisztráció során választ egy felhasználói jelszót, amit köteles titokban tartani. A Vásárló a felhasználói jelszóval a Honlapra a későbbiekben beléphet, megrendeléseket adhat le, valamint ennek segítségével nyomon követheti a megrendelései státuszát. A Vásárló a felhasználói jelszava titokban tartásáért felel. A Midio Hungary Kft. kizárólag azt tudja vizsgálni, hogy egy adott felhasználói jelszóhoz teljes vásárlói hozzáférési jogosultság tartozik-e. A Midio Hungary Kft. ezen túlmenően semmiféle ellenőrzési kötelezettséget nem vállal.

2.3.      A Midio Hungary Kft. nem vállal felelősséget a Honlap folyamatos működéséért. A Midio Hungary Kft. fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a Honlapon munkálatokat végezzen, ami az oldal működésében fennakadást eredményezhet. A Midio Hungary Kft. nem köteles a kapcsolat ill. a szerver részére kapacitást bővíteni, esetlegesen túlterheltség vagy hosszabb válaszidő előfordulhat.

 

3.         Rendelés menete

3.1.     A Vásárló kiválasztja a megvásárolni kívánt termék(ek)et, és beállítja ennek ill. ezek darabszámát.

3.2.      A Vásárló a megvásárolni kívánt termékeket a kosarába helyezi. A Vásárló a „kosár” ikonra történő kattintással bármikor megtekintheti a kosár tartalmát, illetve a kosárból bármely menüpontra kattintva folytatható a vásárlás folyamata.

3.3.      A termékek kiválasztását követően de a szállítási és fizetési mód megadása előtt a Vásárló érvényesítheti a kedvezményes vásárlást lehetővé tévő kuponját – a kuponja kódszáma vonatkozó rovatban történő megadásával. A kupon kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

3.4.      A Vásárló a termékek kiválasztását követően (is) dönthet arról, hogy regisztráció nélkül vásárol vagy – élve a regisztráció biztosította előnyökkel – regisztrált felhasználóként belép / bejelentkezik a Marionnaud rendszerébe.

3.5.      A Vásárló megadja a számlázási, szállítási és egyéb, a vásárlás teljesítéséhez szükséges adatokat.

3.6.      Vásárló megadja a szállítási módot (személyes átvétel valamely Marionnaud üzletben vagy házhoz szállítás). A szállítási módokról részletes információt a jelen ÁSZF 6. pontja tartalmaz.

3.7.      A Vásárló megadja a fizetési módot (házhoz szállítás esetén utánvéttel történő fizetés vagy PayU rendszeren keresztül történő fizetés választható, míg termék üzletben történő átvétele esetén további fizetési módok is alkalmazhatók: készpénzes fizetés, bankkártyás fizetés, kedvezményes vásárlásra jogosító nyomtatott kupon, ajándékkártya és hűségcsekk érvényesítése). A fizetési módokról részletes információt a jelen ÁSZF 7. pontja tartalmaz.

3.8.      A fenti adatok megadása után a rendelés véglegesítése előtt a rendszer még egyszer lehetőséget ad a Vásárló számára a megadott adatok módosítására.

3.9.      A Vásárló elfogadja, hogy a megrendelés véglegesítésével csupán a vásárlásra tett szándékát jelzi. A megrendelés kiszállításáról szóló visszaigazoló email megérkeztéig a Midio Hungary Kft.-nek jogában áll a megrendelést módosítani.

4.0 A vásárláshoz elengedhetetlen, hogy a Vásárló megismerje a jelen ÁSZF-ben foglaltakat és a Midio Hungary Kft. Adatvédelmi Tájékoztatóját, és elfogadja az ÁSZF rendelkezéseit valamit hozzájáruljon a személyes adatainak Adatvédelmi Tájékoztató szerinti kezeléséhez.

4.         Szerződés megkötése

4.1.      A Honlap tartalma a Midio Hungary Kft. részéről ajánlattételre történő felhívásnak minősül, ezért a Vásárló megrendelése jogi értelemben ajánlattételnek minősül.

4.2.      A megrendelés kézhezvételét a Midio Hungary Kft. haladéktalanul, de legkésőbb két munkanapon belül visszaigazolja. Ez a megrendelés kézhezvételéről szóló automatikusan generált válasz nem minősül az ajánlat elfogadásának.

4.3.      A termékek Honlapon történő feltüntetése nem tekinthető jogi értelemben kötelező erővel bíró ajánlatnak, hanem az kötelező erővel nem bíró online-katalógusnak tekintendő. A „megrendelés jóváhagyása“ gomb megnyomásával a Vásárló kötelező erejű ajánlatot tesz a vásárlói kosárban található termékekre. Az adott megrendelés Midio Hungary Kft. részéről történő kifejezett elfogadásáról szóló Midio Hungary Kft. által küldött e-maillel jön létre a szerződés adott megrendelés vonatkozásában.

 

5.         Árak

5.1.      A Honlapon található árak kivétel nélkül végleges árak, azok minden esetleges adót (ÁFA-t) tartalmaznak. Az árak – kifejezett ellentétes megállapodás hiányában – tartalmazzák a csomagolás költségét, de a fuvar, és biztosítás valamint elállás esetén az esetleges visszaszállítás költségét nem.

5.2.      Amennyiben a Honlapon valamely terméknél hibás ár (esetleg hibás termékleírás) kerül feltüntetésre, úgy a Midio Hungary Kft. fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve az adatok helyesbítése után a Midio Hungary Kft. azonnal tájékoztatja a Vásárlót a helyes adatokról. A Vásárló ezt követően megerősítheti a megrendelését, vagy bármely fél elállhat a szerződéstől.

 

6.         Szállítási módok és kézbesítési díjak

6.1.      Marionnaud üzletbe történő termék-kiszállítás esetén szállítási- ill. fuvarköltség nem kerül felszámításra.

6.2.      Házhozszállítás kizárólag Magyarország területére, a Midio Hungary Kft. által választott fuvarozó társaság igénybevételével történik. A házhozszállítási szolgáltatás mindenkori szállítási díjai a Honlapon kerülnek feltüntetésre.

Hibás szállítási cím megadása esetén a Vásárlónak kell állnia a szállítási cím hibás megadása miatti hibás szállításból eredő esetleges költségeket.

6.3.      Biztonsági okokból a kiválasztott csomagok ajánlott küldeményként kerülnek elküldésre.

 

7.         Fizetési feltételek

7.1.      A fizetés módját a Vásárló határozza meg a megrendelés alkalmával.

Ha a Vásárló a szállítási módok közül házhozszállítást választ, és a megrendelése ellenértékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor az "Utánvétel" fizetési módot kell választania. Utánvételes fizetési mód esetén kizárólag készpénzzel történő fizetés lehetséges a termék átvételével egyidejűleg.

Ha a Vásárló a szállítási módok közül házhozszállítást választ, úgy a megrendelése ellenértékét online bankkártyás fizetéssel a PayU fizetési rendszerén keresztül is megfizetheti a megrendelés leadásával egyidejűleg.

Ha a Vásárló a szállítási módok közül a Marionnaud-üzletben történő átvételt választja, úgy fizetési módként a) készpénzes fizetés, b) bankkártyával történő fizetés valamint c) ajándékkártya ill. hűségcsekk érvényesítése választható. A kedvezményre jogosító kuponok nem használhatóak fel üzleti átvétel esetén, a Vásárlónak a megrendelés során leadott megrendelés összegét szükséges kiegyenlítenie.

7.2.      Késedelmes fizetés esetén Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6: 48§-ban meghatározott mértékű késedelmi kamat fizetendő.

 

8.         Megrendelések feldolgozása és teljesítése

8.1.      Általános teljesítési határidő: a megrendelés Midio Hungary Kft. részéről történő kifejezett elfogadásáról szóló Midio Hungary Kft. által küldött e-mail megküldésétől számított 3-5 munkanapon belül. Karácsonyi, nyári promóciós és  egyéb kupon napok időszakában  a kiszállítás 8-10 munkanapot is igénybe vehet.

Házhozszállítás esetén a fuvarozó személyét a Midio Hungary Kft. választja ki.

A termékek Marionnaud üzletben történő átvétele mint szállítási mód esetén a Vásárló köteles a terméket annak üzletbe érkezését követően – amelynek időpontjáról a Vásárló e-mailben kerül értesítésre – 7 nappal átvenni.

8.2.      Amennyiben a teljesítés időpontja a szerződő felektől független körülmények miatt (pl. vis maior, előre nem látható üzemzavarok, hatósági beavatkozások, fuvarozási- és vámkezelési késedelem, fuvarkárok és munkakonfliktusok esetén) elhúzódik, úgy a teljesítési határidő az akadályoztatás időszakával meghosszabbodik.

 

9.         Tulajdonjog-fenntartás

A leszállított áru vételárának teljes megfizetéséig és a leszállított áru Vásárló általi átvételéig a leszállított áru a Marionnaud tulajdonában marad.

 

10.       Elállási jogról szóló tájékoztatás

10.1.    Tekintettel arra, hogy a Vásárló és a Midio Hungary Kft. között a Honlapon keresztül kötött szerződés a 45/2014 Kormányrendelet alapján távollevők között létrejövő szerződésnek minősül, ezért a Vásárló a 10.2 és 10.3 pontban meghatározott határidőkön belül jogosult a szerződéstől indokolás nélkül elállni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben az elállási nyilatkozat a vonatkozó határidőn belül elküldésre került.

10.2.    Eredeti csomagolásban elküldött termékek vonatkozásában az elállási jog gyakorlására nyitva álló határidő 14 nap. A határidő a) a terméknek, b) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek, c) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak, d) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

10.3.    A vásárlók a szerződési nyilatkozatuktól a fenti határidőn belül indokolás nélkül – akár az Elállási/Felmondási nyilatkozatminta kitöltésével, akár egyénileg megfogalmazott nyilatkozattal írásban (pl. levél, fax, e-mail útján) állhatnak el. Az elállási nyilatkozat a következő címre küldendő:

Midio Hungary Kft.

1161 Budapest, Baross u. 65.

A borítékon feltüntetendő: „webáruház”

E-mail cím: vevoszolgalat@marionnaud.hu

A Vásárlók az elállási jog gyakorlásának terjedelmére, tartalmára vonatkozó további információkat és magyarázatokat a Marionnaud vevőszolgálatánál kapnak. A Vevőszolgálat telefonszáma: 06 1 406 0 406 (9.30-tól 17.00-ig). E-mail cím: vevoszolgalat@marionnaud.hu.

10.4.    A Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogát a következő szerződések esetén:

  • olyan termék tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, az elállásra nyitva álló határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
  • olyan, nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

10.5.    A fentieknek megfelelő elállás esetén a Vásárló köteles a terméket a saját költségén haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a Vásárló a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

10.6.    A Midio Hungary Kft. vállalja, hogy vásárlói elállás esetén haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül átutalással visszatéríti – a Vásárló által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is. A Midio Hungary Kft. azonban fenntartja magának a jogot, hogy ezen összeget mindaddig visszatartsa, amíg a Vásárló a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

A Vásárló felel a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért.

 

11.       Kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás

11.1     A Vásárló köteles a csomagot kézbesítéskor a futár, illetve bolti átvétel esetén az eladó előtt megvizsgálni, és termékeken ill. a csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Midio Hungary Kft. nem fogad el.

A Vásárló köteles a kiszállított terméket a kézhezvételt követően megvizsgálni aszerint is, hogy a megrendelt termékek teljes egészében leszállításra kerültek-e, megfeleltek-e a megrendelésnek, illetve, hogy nem merül-e fel más szempontból hibás teljesítés, és az esetleges hibá(k)ról köteles a Midio Hungary Kft.-t megfelelő határidőn belül tájékoztatni. Ezen rendelkezés megsértése a törvényes kellékszavatossági jogok korlátozását eredményezi.

11.2.    Kellékszavatosság

A Vásárló a Midio Hungary Kft. hibás teljesítése esetén a Midio Hungary Kft-vel szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv vonatkozó szabályai szerint. Ennek keretében a Vásárló (Ön) - választása szerint kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha ezek közül a Vásárló által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Midio Hungary Kft. számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását, vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.

A Vásárló a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban a Vásárló viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

A Vásárló köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. A szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl azonban kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a Vásárló kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha a Vásárló igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a Midio Hungary Kft. nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már a Vásárló köteles bizonyítani, hogy a Vásárló által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

11.3.    Termékszavatosság

A termék hibája esetén a Vásárló - választása szerint - az 11.2. pontban meghatározott kellékszavatossági jogot vagy a jelen pontban meghatározott termékszavatossági igényt érvényesíthet. A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Termékszavatossági igényét a Vásárló kizárólag a termék gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Vásárlónak kell bizonyítania. A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

-     a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

-     a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető, vagy

-     a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Termékszavatossági igényként a Vásárló kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Termékszavatossági igényét a Vásárló a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

A Vásárló ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. A Vásárló termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

11.4.    A termékekről készült képek, a fotók felbontása és mérete miatt színben és méretben a leszállított termék kinézetétől eltérhetnek. A leszállított termék szerződésszerűen teljesítettnek minősül, ha a leszállított darabok a termékleírásban megadottaknak megfelelnek.

 

12.       Kártérítési felelősség

A Midio Hungary Kft. a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően vállal kártérítési felelősséget azzal, hogy a szándékosan okozott, továbbá emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségén kívüli felelősségét kizárja.

 

13.       Panaszkezelés rendje

13.1.    A Midio Hungary Kft. célja, hogy a webáruházat a lehető legjobban üzemeltesse a Vásárlók lehető legnagyobb megelégedésére. Amennyiben a Vásárlónak mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát írásban a vevoszolgalat@marionnaud.hu e-mail címen vagy levél útján a 1161 Budapest, Baross u. 65. postai címen, valamint szóban telefonon a 06 1 406 0 406 telefonszámon is közölheti.

13.2.    A Midio Hungary Kft. a szóbeli panaszokat haladéktalanul megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a Vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, a Midio Hungary Kft. a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát átadja a Vásárlónak. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Midio Hungary Kft. a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak.

13.3.    Az írásbeli panaszokat a Midio Hungary Kft. 30 napon belül válaszolja meg írásban. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A válasz másolati példányát 3 évig megőrzi, s azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

13.4.    Panasszal fordulhat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is:

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

címe: 1088 Budapest, József krt. 6.

levelezési címe: 1428 Budapest, Pf: 20.

Központi telefonszám: +36 1 459 4800

Faxszám: +36 1 210 4677

E-mail: nfh@nfh.hu

 

13.5     Békéltető testülethez fordulás lehetősége

A MIDIO Hungary Kft. és Vásárló vitás ügyeiket elsősorban békés úton igyekeznek rendezni. Fogyasztói jogvita esetén a Vásárló, mint fogyasztó a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását is kezdeményezheti. A Midio Hungary Kft. székhelye szerint illetékes békéltető testület neve és székhelyének postai címe:

Területileg illetékes Békéltető Testületek listája

Budapesti Békéltető Testület, székhelye: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310., levelezési címe: 1253 Budapest, Pf.: 10.

 

14.       Vegyes rendelkezések

14.1.    Ha a jelen ÁSZF bármely része érvénytelenné, jogszerűtlenné vagy érvényesíthetetlenné válik, az a fennmaradó részek érvényességét, jogszerűségét és érvényesíthetőségét nem érinti.

14.2.    Amennyiben a Midio Hungary Kft. a jelen ÁSZF alapján megillető jogát nem gyakorolja, a joggyakorlás elmulasztása nem tekinthető az adott jogról való lemondásnak. Bármilyen jogról történő lemondás csak az erre vonatkozó kifejezett írásbeli nyilatkozat esetén érvényes. Az, hogy a Midio Hungary Kft. egy alkalommal nem ragaszkodik szigorúan az ÁSZF valamely lényeges szerződési feltételének betartásához nem jelenti azt, hogy lemond arról, hogy a későbbiekben ragaszkodjon az adott feltétel vagy kikötés szigorú betartásához.

14.3.    A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen ÁSZF értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadóak.

14.4.    A jelen ÁSZF 2015. december 1. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Midio Hungary Kft. jogosult egyoldalúan módosítani az ÁSZF-et. A módosításokat a Midio Hungary Kft. azok hatályba lépése előtt a www.marionnaud.hu oldalon közzéteszi. A módosítások a folyamatban lévő megrendelésekre és létrejött szerződésekre nem vonatkoznak. Vásárlók a weboldalak használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldalak használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

Adatvédelmi Tájékoztató

A Marionnaud Parfumeries kizárólagos magyarországi képviselője: Midio Hungary Kft. 1161 Budapest Baross utca 65. Minden jog fenntartva!

 

Köszönjük, hogy a Marionnaud.hu oldalán vásárol!

MIDIO HUNGARY KFT.

Budapest, 2015. december 9.

 

 

 

 

 

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill