Az 5 legjobb parfüm anyák napjára

Header image

Anyák napján olyan ajándékot adj, amely azt üzeni, hogy „köszönök mindent, amit értem tettél”. De milyen ajándék képes erre? Virágok? Hamar elhervadnak. Csokoládé? Nem túl ötletes. Na és a ruhák? Azokkal könnyű mellényúlni. Olyat kell kitalálnod, ami illik a személyiségéhez, és kifejezi, hogy mennyire szereted őt – a parfüm a legjobb választás!

A parfüm tökéletes ajándék, ugyanis anyukád, vagy más számodra fontos személy újra és újra használhatja, annak megfelelően választhatod ki, hogy mi illik a legjobban hozzá, és megmutatja, hogy gondoltál rá. Idén lepd meg a számodra fontos nőt a legjobb anyák napi parfümjeink egyikével, és garantáltan sikered lesz!

Marionnaud signature

1. Giorgio Armani – Si

Anyukád mindig a csillogásra törekszik? Ha igen, akkor ezt az illatot neki találták ki! Ez az időtlen parfüm a Rose de Mai gazdag szívillatával rendelkezik, amelyet fekete ribizli éles jegyei egészítenek ki. Édes, mégis fűszeres, és ezt tovább fokozza az ylang-ylang és a kétféle jázmin, így az egyik legérdekesebb illat, amellyel valaha találkoztunk.

ARMANI

ARMANI
Si
EAU DE PARFUM

VÁSÁROLOK

2. Lancôme – Idôle

Ezt az innovatív illatot három kiváló női parfümőr hozta létre azoknak a nőknek, akik mernek álmodni, és garantáltan mosolyt csal az ajándékozott arcára anyák napján! Az ikonok (és női példaképek) nemzedékének szentelt parfüm összetettséget és kreativitást sugároz a csábító gyönyörű rózsa, az érzéki jázmin és a tiszta, friss citrus jegyeivel.

LANCÔME

LANCÔME
IDOLE
EAU DE PARFUM

VÁSÁROLOK

3. Lancôme – La Vie Este Belle

Ha egy parfümöt nem kevesebb, mint 5200 alkalommal felülvizsgálnak, mielőtt a parfümőr azt késznek tekintené, akkor tudod, hogy egy perfekcionista kezében vagy! A Lancôme – La Vie Este Bellével pontosan erre számíthatsz. A kifinomult illat, amelynek neve magyarul azt jelenti, hogy „az élet gyönyörű”, igazi virágos illatbomba a narancsvirág, a jázmin és az írisz jegyeivel, amely meggyönyörködteti érzékeit! Biztosak vagyunk benne, hogy te és az anyukád is egyetértetek majd abban, hogy megérte az extra erőfeszítés!

LANCÔME

LANCÔME
LA VIE EST BELLE
EAU DE PARFUM

VÁSÁROLOK

4. Yves Saint Laurent – Libre

Időnként jön egy illat, amely minden szinten erőt sugárzó, magabiztos és tartós; az Yves Saint Laurent – Librére ez mind igaz. A púderes levendula, az egzotikus narancsvirág, a jázmin, valamint a vanília és a pézsma alap kombinálva egy olyan szokatlan egyveleget alkot, amelyet anyukád igen nagyra becsülne!

YVES SAINT LAURENT

YVES SAINT LAURENT
LIBRE
EAU DE PARFUM

VÁSÁROLOK

5. Giorgio Armani – My Way

Az anyukánk gyakran az első olyan ember, akikkel értékes kapcsolatot létesítünk, tehát mi lehetne a jobb módja annak, hogy megünnepeljük vele az anyák napját, mint ha egy olyan illatot ajándékozunk neki, amely ezt az üzenetet közvetíti? A Giorgio Armani – My Way parfümöt az „az vagyok, ahogy élek” etosz inspirálta, és csak a legfinomabb, a világ számos különböző pontjáról összegyűjtött alapanyagok felhasználásával készült, beleértve a madagaszkári vaníliát, az egyiptomi narancsvirágot és az indiai tubarózsát. Amellett, hogy élénk és gyönyörű az illata, az üvege innovatív módon újratölthető és újrahasznosítható, így az ajándék nemcsak ötletes, de fenntartható is lesz.

ARMANI

ARMANI
MY WAY
EAU DE PARFUM

VÁSÁROLOK