Ön itt van most: / Blog / Calvin Klein / CALVIN KLEIN - ETERNITY NOW

CALVIN KLEIN - ETERNITY NOW

Egyetlen pillanat, a kezdet kezdete

Az örökkön örökké miatt érzett izgalom

Az öröklét most kezdődik

 

ETERNITY NOW Calvin Klein

Az illat

Calvin Klein ETERNITY NOW - nőknek

 

ragyogó   –   buja   –  érzéki

ETERNITY NOW Calvin Klein illatpár az ébredő új, szerelem keltette borzongást, a nyers, zabolázatlan érzelmek bujaságát tükrözi, azt a pillanatot, amikor két ember ráébred, közöttük most kezdődik az örökkévalóság.  Kettejük találkozása mély és egyértelmű pillanat, amikor a közöttük fellángoló érzelmek fizikai és lelki erejét már nem lehet letagadni.

 

Az új illat hűen követi a márka virágos-gyümölcsös hagyományait, nyitányában nektarin édes cseppjei, lédús licsi és birsalma sorbet alkotnak kirobbanóan friss elegyet, ez a gyümölcssözön sugárzóan fiatal és energikus benyomást kelt már az első pillanatban. A szívillatban pompás virágcsokor bontja szirmait, bazsarózsa, barackvirág és harmatos narancsvirág szirmok üdesége kápráztatja el érzékeinket, majd színre lépnek az alapillat meleg és érzéki összetevői: kasmírfa, érzéki ambrox és nőies pézsma fedik fel a gyönyörű love story ellenállhatatlan erejét.

Illat típus: ragyogó, lebilincselő, virágos

Fejillat: nektarin dzsúz, licsi, birsalma

Szívillat: bazsarózsa, barackvirág, keserűnarancs virág, szirom

Alapillat: kasmírfa, ambrox, pézsma

 

Calvin Klein ETERNITY NOW  - férfiaknak

friss  –   egzotikus   –  férfias

 

Calvin Klein ETERNITY NOW férfiaknak üdítően friss és tagadhatatlanul férfias. A kompozíció váratlan illatélménnyel nyit, fűszeres gyömbér, zamatos kókuszvíz és csillagánizs káprázatos orgiája ejti rabul érzékeinket. A szívillatban karambola, cédruslevél és pacsuli intenzív frissessége ellenállhatatlan keveréket alkot, majd az alapillatban marokkói cédrusfa, tonkabab és madagaszkári vanília felébreszti az érzékeket, fellebbenti a fátylat az illatban tobzódó nemes fás összetevők sokaságáról.

 

Illat: lédús – fűszeres - fougere

Fejillat: fűszeres gyömbér, kókuszvíz, csillagánizs

Szívillat: karambola, cédruslevél, pacsuli

Alapillat: marokkói cédrus, tonkbab, madagaszkári vanília

Csomagolás

A Calvin Klein ETERNITY NOW üvegek újraértelmezik az ikonikus Calvin Klein ETERNITY parfümök klasszikus vonalait, friss és időtálló megjelenéssel. A tiszta, átlátszó üvegek mély, nehéz talpat kaptak, ami új dimenziót ad a csomagoláshoz, kifejezi az illatok luxus minőségét. A férfi és női parfümös üvegek közötti nyilvánvaló kapcsolatot mutatják az azonos sziluettek, finoman utalva a klasszikus Eternity örökségre. A parfümök romantikus színe, - halvány rózsás a női, finom szürke a férfi variáns - melegséggel és energiával töltik meg a gondosan tervezett dizájnt.

 

Az üvegeket rejtő kartondobozok letisztult, mérnöki pontosságú vonalakkal megrajzolt, jellegzetes színvilágú dizájnt kaptak, friss pink, matt fehér kombináció a női doboz, jeges szürke és matt fehér a férfi csomagolás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill