Ön itt van most: / Blog / Carolin Herrera / Carolina Herrera 212 VIP Wild Party

Carolina Herrera 212 VIP Wild Party

 

MEGSZÜLETETT A 212 VIP WILD PARTY

ÚJ LIMITÁLT ILLATPÁR CAROLINA HERRERÁTÓL

TISZTELGÉS A TÁNC ELŐTT

A friss, vad és nagyon trendy 212 VIP WILD PARTY a legújabb limitált illapár a 212 VIP univerzumban. A vad, átmulatott party éjszakák hangulatát felidézve, a 212 VIP WILD PARTY egyszerre lenyűgöző és felejthetetlen.

 

A 212 VIP MEN WILD PARTY a VIP tagok férfias védjegye, mely ötvözi a határozott, mégis érzéki összetevőket. A 212 VIP MEN WILD PARTY férfi extrovertált, ellenállhatatlan és teljes odaadással élvezi a varázslatos éjszakát.

A 212 VIP MEN WILD PARTY fejjegyében friss citrus, lime és jeges alma bontakozik, melyet gourmand fűszeres fás tónusok követnek, létrehozva egy egyedi, eklektikus érzékiséget, amely a legkeresettebb illatok merészsége. A fekete bors érzékisége az illatos ibolya levelekkel elegyül, hogy megalkossa ezt a szürreális, vad, mégis elegáns vonzerőt.

 

A 212 VIP WILD PARTY friss, gyümölcsös, virágos illat. Egy arany koktél, mely egyesíti az egzotikus összetevőket. A 212 VIP WILD PARTY a nagyvárosi, bájos, impulzív és kifejező hölgyek illata.

 

212 VIP WILD PARTY fejjegyének vibráló grapefruit és ananász jegyeit, a szívjegyben a narancsvirág, és az orchidea bódító robbanása követi. Az érzéki, fás, pézsmás alapjegyekkel a 212 VIP WILD PARTY a VIP hölgytagok védjegyévé válik.

 

Az illatok üvegeinek egyedi díszítésekén a pálmafa levelek lenyomatai fejezik ki a frissességet, újdonságként pedig egy erős, határozott fém kupak zárja a parfümöt, mely utal az eredeti VIP illatokra.

212 VIP MEN WILD PARTY 100ml-es kiszerelésű, áttetsző fekete üvege egy merész és igazán extravagáns ezüstös külső csomagolást kapott, ami meghívja Önt, hogy tegyen egy sétát a vad oldalon.

 

Az elegáns 80ml-es 212 VIP WILD PARTY üvege olyan pazar arany csomagolást kapott, amely egyszerre feltűnő és vad, s amelyet a legvadabb party hangulat ihletett.

 

A 212 VIP WILD PARTY illatpár egy valódi tisztelgés az éjszaka fényei, a zene és a tánc előtt, hogy mindig emlékezetes maradjon a táncparkett és az az éjjel.

                                                                                

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill