Dior expertise

PARFÜMÖK

HATÁRTALAN KREATIVITÁS TÖBB MINT 70 ÉVE

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

VIRÁGOK, VIRÁGOK ÉS VIRÁGOK GRASSE-BÓL A VILÁG MINDEN TÁJÁRA

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

IKONIKUS ILLATOK

Dior
Miss Dior
Eau de Parfum

MEGNÉZEM

Dior
J’adore
Eau de Parfum

MEGNÉZEM

Dior
Sauvage
Eau de Parfum

MEGNÉZEM

SMINK

DIOR SMINK A DIVAT SZÍNEI

„MIÉRT FOSZTANÁNK MEG A NŐKET A SZÍNEK PRESZTIZSÉTŐL ÉS VARÁZSÁTÓL?” Ez a Christian Dior idézet inspirál minden Dior-ház terméket, ugyanis a színeket a modern és találékony szemléletük központjába helyezi.

PETER PHILIPS A CHRISTIAN DIOR MAKEUP KREATÍV ÉS ARCULATIGAZGATÓJA

Az egyedülálló és forradalmi stílusáról híres Peter Philips osztja a Dior-ház szépségre, eleganciára, innovációra és tisztességre vonatkozó törekvéseit. Ebben a szellemben készíti el az új Dior sminktermékeket minden egyes szezonra.

SZÜLETETT SMINKMESTER: SMINKELÉSI SZAKÉRTELEM FELSŐFOKON

Évente hat alkalommal Peter Philips a Dior divatbemutatók sminkjeit is megálmodja. A színfalak mögötti izgalmak közepette, Peter Philips irányítása alatt a Dior sminkmesterek bevetik minden tudásuk, hogy tökéletes harmóniát hozzanak létre a divat és a smink között.

NÉLKÜLÖZHETETLEN SMINKTERMÉKEK

Dior
Diorshow Pump’N’Volume
HD Mascara

MEGNÉZEM

Dior
Dior Forever
Foundation

MEGNÉZEM

Dior
Rouge Dior
Lipstick

MEGNÉZEM

BŐRÁPOLÁS

A VIRÁGOK 50 ÉVES TANULMÁNYOZÁSA BŐRE SZÉPSÉGÉÉRT

A Dior Skincare megörökíti Christian Dior rajongását a virágok iránt. Kivételes, virágokból nyert hozzávalókat használ termékeiben, ezzel fokozva a nők szépségét, miközben kíméletes a bőrhöz és nagy becsben tartja a természetet.

A DIOR FLORAL SCIENCE MEGÖRÖKÍTI A VIRÁGOK VÉGTELEN ÉLETEREJÉT

A Dior Floral Science felkutatja a természet legkülönlegesebb virágait és szervesen termeszti azokat saját kertjében. Csúcstechnológiájú eljárások során exkluzív összetevőket nyernek ki a növényekből, amelyeket aztán 4 kutatóközpontban tesztelnek Franciaországban és Ázsiában.

IKONIKUS BŐRÁPOLÁSI TERMÉKEK

Dior
Capture
Super Potent Serum

MEGNÉZEM

Dior
Dior Prestige
La Micro-Huile de Rose

MEGNÉZEM

Dior
Dior Prestige La Crème
– Texture Essentielle

MEGNÉZEM