Ön itt van most: / Bőrápolás / Arcápolás / Arcmaszk

Estée Lauder Advanced Night Repair Powerfoil Mask

Nincs értékelés.
Ár: 28.590 Ft , plusz Szállítás
Szállításra kész
db
Estée Lauder Márka: Estée Lauder
Cikkszám: 0069799

Estée Lauder Advanced Night Repair Powerfoil Mask

KETTŐS MÁTRIXÚ” MASZK INNOVÁCIÓ

Az ÚJ Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask a márka első lapmaszkja, mely az új, innovatív PowerFoil technológiával készült. A “kettős mátrixú” lapmaszk valódi szakmai újításnak számító, PowerFoil fóliája tökéletes védőréteget képez. Míg a belső mátrix koncentrált formulát szabadít fel, a védőréteget képző külső fólia mátrix a hagyományos pamut maszkokénál 25-ször gyorsabbá teszi a készítmény felszívódását. A koncentrált regeneráló maszk hatóanyagai így mélyen és gyorsan szívódnak a bőrfelszínbe. A mérnöki áttörést jelentő, ÚJ PowerFoil technológia egyirányú távozásra kényszeríti a maszk tartalmát és hosszú időre tartós hidratálást nyújtó nedvességet zár a bőrbe.

KONCENTRÁLT REGENERÁLÁS

Az ÚJ Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask hatásos technológiákkal teremt ideális környezetet a bőrben ahhoz, hogy az befogadja a maszk nyújtotta Advanced Night Repair regeneráló hatóanyagokat:

•             Regeneráló technológiák – a rendkívül hatásos, fóliázott lapmaszk légszennyezést semlegesítő technológiákat és kétszer annyi ChronoluxCB™-t tartalmaz, mint egy közel fél üveg Advanced Night Repair.

•             Hyaluron sav – minden egyes lapmaszk dupla mennyiségű Hyaluron bőrbe juttatásával és zárásával teremt ideális, hidratált környezetet a bőrben éjszakára, a nedvességvesztés szempontjából legkritikusabb napszakra.

•             Hatásos anti-irritánsok – Olyan bőrnyugtató hatású anti-irritánsokat tartalmaz, mint a máriatövis, a nyírfa és a magnólia kéreg kivonata.

A koncentrált regeneráló maszk hidratáltabbá, ragyogóbbá teszi és megújítja a bőrt.

KIVÁLÓ EREDMÉNYEK

A bőr egyetlen kezelés után is azonnal hidratálttá, ragyogóvá és egészségesebb megjelenésűvé válik, és megújulva áll a hét kihívásai elé. A világszerte 17 szabadalmi oltalommal védett, rendkívül hatásos, fóliás lapmaszkot az Advanced Night Repair szérum jótéteményeinek heti egyszeri kiegészítésére fejlesztették ki; használatakor az aznap esti ANR szérumot váltja fel. A két termék páratlan kombinációja regenerálja a már megtörtént károsodást és az öregedés minden főbb jelét enyhítve láttatja fiatalabbnak a bőrt.

Vásárlók, akik szintén ezt a terméket vásárolták meg, a következőket választották még:
Solait Kids Trigger Spray SPF50 200ml Solait Kids Trigger Spray SPF50 200ml
Kiárusítás 40% 40 %
Kedvezmény előtti ár: 3.890 Ft
Megtakarítás: 1.556 Ft
2.334 Ft
Részletek
Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Sisley Hair Rituel
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill