Ön itt van most: / Bőrápolás

La Prairie Platinum Rare Cellular Night Elixir 20 ml

1 Értékelés
Ár: 352.290 Ft , plusz Szállítás
Szállításra kész
db
Ez a La Prarie merész kutatásának és vakmerő innovációjának… ...több
Márka: La Prairie
Cikkszám: 0073641

La Prairie Platinum Rare Cellular Night Elixir 20 ml

PLATINUM RARE CELLULAR NIGHT ELIXIR 20 ml- egy csepp éjszakára és reggelre újjászületik a bőr

A Platinum Rare Cellular Night Elixir felülír mindent, amit mindeddig a fiatalos bőrről gondoltunk. Ez a La Prarie merész kutatásának és vakmerő innovációjának örökségéből születő, egyedülálló készítmény újjáéleszti és átalakítja a bőrt. A Cellular Night Elixir egyszerűen a La Prairie laboratóriumokban eddig született leghatékonyabb bőrfiatalító varázsfőzet. A bőr komplett regenerálódási folyamatának négy alapvető funkcióját támogatja; segíti a méregtelenítést*, a táplálást, a sejtlégzést* és fokozza a bőr saját immunitását*. A világon most először ezt a négy fő funkciót egyetlen rendkívüli készítmény látja el. A Cellular Night Elixir a La Prairie exkluzív sejt komplexét a lehető legkoncentráltabb formában, fejlett platinum komplexszel kombinálva tartalmazza, amely ritka és aktív összetevők egyedülálló keveréke.

Hatások:

  • Támogatja a méregtelenítő folyamatokat*
  • Életfontosságú tápanyagokkal látja el a bőrt
  • Javítja a bőrlégzést*
  • Fokozza a bőr önvédelmi kapacitását*

A bőr felszíne egyenletesebbé válik, rugalmassága javul, a vonalak és ráncok látványosan csökkennek, az arc fiatalos ragyogásba burkolózik. A La Prairie Exkluzív Sejt Komplexe a vadonatúj biotechnológi kutatások eredményeként megújult életet és energiát ad mindazon sejteknek, ahol a szépség születik. A szövetközi tér nélkülözhetetlen sejtjeit és alkotóit célozza meg a fiatalosabb külső érdekében.

*Az aktív összetevőkön végzett in vitro teszteket alapul véve

Alkalmazás: Az éjszaka varázsa azt jelenti, hogy minden, de minden lehetséges. A bőr megújítja önmagát amíg alszunk; a Platinum Night Elixir segít a bőrnek kihasználni ezt az értékes, helyreállító időszakot.

A készítmény állaga beburkolja a bőrt már a felvitel pillanatában és egy kasmír puha réteggel védelmezi azt. Egy ámulatba ejtő átalakulás megy végbe, amint az elixir színe fénylő platinából irrizáló rózsaszínbe vált. Alkalmazza este tisztítás és tonizálás után. Egyetlen cseppet tegyen a tenyerébe. Ujjbegyekkel, simító mozdulatokkal gyengéden vigye fel az arcra, kerülve a szemkörnyéket. Hagyja teljesen felszívódni. Használja utána a Platinum Rare Cellular Creamet

Vásárlók, akik szintén ezt a terméket vásárolták meg, a következőket választották még: Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Titanilla névleges: Idő: 13:48 Dátum: 15.10.2019
Mintám volt belőle.Minden este 1 cseppet kentem fel,de reggelre olyan volt a bőröm mint az álom! Drága krém,de megéri!
SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill