Ön itt van most: / Bőrápolás

La Prairie SKIN Caviar Luxe Eye Lift Cream

Nincs értékelés.
Ár: 93.190 Ft , plusz Szállítás
A termék nem érhető el jelenleg
Termék megnevezése *
Az Ön neve *
Telefonszám
E-mail cím *
Az Ön üzenete
LA PRAIRIE - SKIN CAVIAR DISCOVERY ARCÁPOLÁSI SZETT ...több
Márka: La Prairie
Cikkszám: 0072743

La Prairie SKIN Caviar Luxe Eye Lift Cream

LA PRAIRIE - SKIN CAVIAR DISCOVERY ARCÁPOLÁSI SZETT

Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream, 20ml

AJÀNDÈKOK:

Skin Caviar Luxe Cream, 5ml

Skin Caviar Luxe Sleep Mask, 5 ml

Skin Caviar Liquid Lift, 7 ml

 

SKIN CAVIAR LUXE EYE LIFT CREAM – feszesítő és lifting hatású szemápoló

E luxus szemápoló krém sikeresen küzd a bőröregedés látható jelei ellen. Proteinből származó polimer és kaviár kivonatok dolgoznak együtt a maximális liftingelés és feszesítés eléréséért. Használata feszesebb, fiatalosabb kinézetű bőrt eredményez.

Alkalmazás: Reggel és/vagy este vigye fel a szemkörnyékre és ujjbegyekkel gyengéden simítsa el a külső szemzugtól indulva a belső szemzug irányába. Használhatja a külső szemzug és a halánték közötti területen lévő ráncok halványítására is.

SKIN CAVIAR LUXE CREAM – feszesítő és lifting hatású arckrém

A Skin Caviar Luxe Cream rendkívüli feszesítő hatással rendelkezik, elsőosztályú termék azok számára, akik számos előnyt – hidratálás, vitalizálás, táplálás, kényeztetés - egyetlen krémben szeretnének egyesíteni. Alkalmazásával a bőr észrevehetően simább és rugalmasabb lesz.

Alkalmazás: A reggeli és/vagy esti bőrtisztítást követően vigye fel az arc és a nyak területére. Használhatja önmagában vagy a Skin Caviar Liquid Lift fölött.

 

SKIN CAVIAR LUXE SLEEP MASK –éjszakai feszesítő és méregtelenítő kezelés

E feszesítő hatású, kettő-az-egyben arcápoló az éjszaka folyamán fejti ki hatását, míg a szervezet pihen. Alvás közben segít helyreállítani a bőr feszességét, finomítja annak felszínét, valamint pótolja az elveszett nedvességet a bőrben.

Alkalmazás: Este tisztítás és tonizálás után, heti 1-3 alkalommal. Tegyen bőséges mennyiséget a homlokra, az orcákra és az állra, majd ecset segítségével simítsa el, kerülve a szemkörnyéket. Hagyja a maszkot teljesen beszívódni. Ne mossa le! Az ecsetet szappanos vízzel tisztítsa meg és hagyja a levegőn megszáradni.

 

SKIN CAVIAR LIQUID LIFT – gravitáció ellen ható, lifting hatású szérum

E kaviár kivonatokban gazdag szérum azonnal javítja a bőr tónusát és segít fenntartani annak feszességét. Fejlett tripeptidek építik újjá az igénybe vett bőr alkotóelemeit, ezáltal kisimítják a meglévő vonalakat, ráncokat.

Alkalmazás: Vegye le a kupakot. Nyomja le az aktiváló gombot, majd erőteljesen rázza össze a terméket addig, ameddig homogén elegyet kap. Reggel és/vagy este tisztítás és tonizálás után vigyen fel 1-2 cseppet az arcra, nyakra, dekoltázsra. Kerülje a szemkörnyéket. Használja utána a Skin Caviar Luxe Cream-et, az Extrait of Skin Caviar Firming Complex-et vagy egy tetszőleges hidratálót.

 

 

Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
Hollister
Sisley Hair Rituel
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH