Ön itt van most: / Blog / Lancôme / Lancôme Énergie de Vie

Lancôme Énergie de Vie

 

Alváshiány, stressz, környezetszennyezés, túlhajszoltság….nem számít mit hoz az élet!

FEDEZD FEL AZ ANTIOXIDÁNSOKBAN GAZDAG HIDRATÁLÁST:

LANCÔME ÉNERGIE DE VIE!
 
A Lancôme, hogy felvegye a harcot a városi forgatag által okozott kimerültséggel megalkotta az új generációk számára az Énergie de Vie termékcsaládot. Ezek a forradalmi újdonságok tápláló hidratálók, energizálók és antioxidánsok egyben. Aktív összetevőiknek segítségével az arcbőr üdébbnek és élettel telibbnek látszik.
 

A termékcsalád tagjai:

Az Énergie de Vie Simító és Bőrszépítő Lotion egy bársonyos és feltöltő hidratáló tonik, mely energizálja az arcbőrt, miközben egész napon át tartó hidratálást biztosít.

A termékcsalád sztárterméke, az Énergie de Vie Simító és Ragyogást Fokozó Folyékony Arcápoló különleges Liquid Care ™ textúrájának köszönhetően egy vízben gazdag arcápoló frissességének és az olaj hosszantartó, tápláló erejének kombinációja.

Titka összetevőiben rejlik – francia citromfű, goji bogyó és tárnics – a három fő elem, melytől az arcbőr üdébbnek és élettel telibbnek látszik.

Üdítő akár egy lotion, hatékony akár egy szérum, mindemellett pedig a Lancôme arcápolókra jellemző intenzív hidratáló erővel bír.


Az Énergie de Vie éjszakai arcápoló maszk formulája segít

megerősíteni az arcbőr természetes védekezőképességét és

fenntartani optimális hidratáltságát. 

Az eredmény: hidratált, táplált, energiával teli arcbőr. A fáradtság jelei csökkenni látszanak, az arcbőr egyenletesebbnek, ragyogóbbnak és rugalmasabbnak tűnik.

 

 

SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill