Ön itt van most: / Blog / Lancôme / Lancôme Grandiôse Liner

Lancôme Grandiôse Liner

 

  MEGÉRKEZETT A LANCÔME GRANDIÔSE LINER –

 Kezdje dönteni a vonalat!

 

Határokat feszegetve, a Lancôme megalkotta első dönthető szemhéjtusát, melyet a sminkmesterek technikája inspirált. A forradalmi szemhéjtus szakít a hagyományokkal, a sokkal könnyedebb és rugalmasabb alkalmazási technika érdekében.

Az innováció alapja egy csodálatos technológiai újítás: a tusnyél 35°-ban hajlítható, hogy a lehető legprecízebb vonalat lehessen megalkotni. A Grandiôse Liner két irányt tud felvenni: egyenes és megdöntött, hiszen a ferde pozícióban sokkal könnyebb és precízebb vonalat lehet húzni a belső pilláktól kifelé haladva.

Mindemellett Grandiôse Liner szemhéjtus különlegessége, hogy rendkívül vékony heggyel látták el (0,2 mm), mely lehetővé teszi a precíz vonal megalkotását. A sűrű, intenzív formulának, valamint a matt pigmenteknek köszönhetően pedig kifinomult és tartós végeredményt biztosít. Három gyönyörű verzióban érhető el: szénfekete, zafírkék és sötétbarna.

 

GRANDIÔSE EXTRÉME SZEMPILLASPIRÁL:

a nagyszerű volument adó, klasszikus Grandiôse maszkara legújabb kiadása

 

Az új Grandiôse Extréme dúsító szempillaspirál formulája visszatér a tartós dúsítás koncepciójához az úgynevezett hattyúnyak segítségével, amely által a belső szempillák is könnyen elérhetővé válnak. A pillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek, amely a tekintetnek kifinomultságot kölcsönöz.

Az intenzív dúsítás egyik titka a magas elasztomer anyag a kefefejben. A sörték lépcsőzetes formában helyezkednek el, amely biztosítja a szempillák szétválasztását és az egyenletes applikációt.

Az extrém dúsításhoz hozzájárul továbbá az új formula, mely könnyű használatot biztosít, nem nehezíti el a pillákat. A tapadó polimerek lehetővé teszik, hogy a pillákon a festék tartós maradjon. A latex anyag egy réteget képez a pillák körül, ami extra tartóssá varázsolja azokat akár 24 órán keresztül.

 

 

 

 

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill