Ön itt van most: / Blog / Lancôme / Lancôme La Vie Est Belle Floral

Lancôme La Vie Est Belle Floral

 

BEMUTATKOZIK A LA VIE EST BELLE TERMÉKCSALÁD LEGÚJABB TAGJA:

ÚJ LA VIE EST BELLE L’EAU DE TOILETTE FLORALE

 

A Lancôme La vie est belle csodás illatai pár év alatt meghódították a női szíveket világszerte. A legnemesebb összetevőknek és az illat pozitív üzenetének köszönhetően hű társa lett a nőknek a boldogság keresése felé vezető úton. A parfümcsalád az évek során folyamatosan új illatokkal bővült, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb összeállítást. Az illatakkordok változatossága és különleges szakértelemmel történő összeválogatása mind az illat üzenetét erősítik: La vie est belle: Az élet szép!

A La vie est belle parfümcsalád idén tavasszal egy üde virágos illattal gazdagodott.  Az új La vie est belle Eau de Toilette Florale, amelyet két kiváló parfümkészítő, Anne Flipo és Dominique Ropion alkotott meg a legnemesebb alapanyagokból, még inkább felékesíti a La vie est belle ikonikus erejét, miközben öntudatot és nyugalmat sugároz.

A pézsmás-virágos koncepció szívében az illatos osmanthus fejezi ki a teljesség örömét. A bölcsesség virágának nevezett osmanthus esszenciája egyszerre édesen gyermeteg a zamatos sárgabarack gyengéd, bársonyos érzetével, miközben határozottan nőies. Míg az illat pompás nőszirom alapja hűségesen megmaradt az eredeti La vie est belle eau de parfum-höz, a pacsuli szíve finoman módosított formában van jelen. 

Exkluzív online ajánlatunkat tekintse meg itt

 

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill