Ön itt van most: / Blog / Lancôme / Lancôme Rénergie Multi-Lift

Lancôme Rénergie Multi-Lift

A LANCÔME FESZESÍTŐ ÉS RÁNCTALANÍTÓ TERMÉKCSALÁDJA MOST ÚJ TAGOKKAL BŐVÜL

 

 

Az idő előrehaladtával az arc kontúrvonalainak erősítése sokat segíthet az önbizalom növelésében. Ilyenkor a hölgyek olyan termékeket keresnek, melyek használatával arcbőrük feszes és tónusos maradhat, egészségesebbnek látszódhat.

 

A Lancôme márka most két új taggal bővítette a feszesítésért és ránctalanításért felelős Rénergie Multi-Lift termékcsaládját, melyek küldetése, hogy növelje a hölgyek önbizalmát és segítsen kifejezni egyedülálló szépségüket.

 

 

 

Rénergie Multi-Lift Memory Shape™ Gel-in-Lotion

 

 

Ez a különlegesen rugalmas textúrájú gél a feszesítő és ránctalanító rituálé első lépése. Előkészíti az arcbőrt a további hatóanyagok befogadására, miközben feszesíti, hidratálja és hűsíti azt.

 

 

 

 

 

Rénergie Multi-Lift éjszakai masszázs arcápoló

 

 A Rénergie masszázs arcápolót a Lancôme Beauty Institute által  kidolgozott exkluzív masszázs technikához fejlesztették ki.

 Célja azon bőrfelületeknek a feszesebbé, rugalmasabbá tétele,  amelyek a legérzékenyebben reagálnak az idő múlására. Az  arcbőr mellett ilyen területnek számít a nyak és a dekoltázs is.

 Az éjszakai arcápoló professzionális formulája egyedinek számít.  A különleges shea vajnak köszönhetően az elasztikus textúra felvitelnél olajjá alakul, így ideális a masszázshoz. Az eredmény hidratáltabb, ragyogóbb és feszesebb bőr az arc, a nyak és a dekoltázs területein.

 

Különleges ajánlatunk:

 

Rendelje meg online kedvenc Lancôme Rénergie arcápolóját és megajándékozzuk egy 5 ml-es Rénergie Multi-Lift éjszakai arcápoló luxusmintával.*

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill