Ön itt van most: / Blog / Lancôme / Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Lancôme Teint Idole Ultra Wear

AZ IKONIKUS TEINT IDOLE ULTRA 24H ALAPOZÓ MEGÚJULT CSOMAGOLÁSSAL ÉS ÚJ NÉVVEL ÉRKEZIK 2017-BEN!

 

 

1997-es bevezetése óta az ikonikus Teint Idole Ultra folyamatosan felülmúlva önmagát, elsőként biztosított 14, majd 18 órás tartást, míg végül lehetővé tette a 24 órás optimális, egységes és hosszantartó bőrszínt. Azonban a smink világa hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt időszakban. Az új, mindig szelfire kész generáció sminkelési szokásai jelentősen eltérnek az eddigiektől. Míg korábban a hölgyek a klasszikus, letisztult bőrszín mellett döntöttek, mára az alapozás is az önkifejezés eszközévé vált.

 

A 20. évforduló alkalmából az ikonikus alapozó ismét megújult! 2017-ben egy új fejezet kezdődik: a Teint Idole Ultra 24h, Teint Idole Ultra Wear néven kerül az üzletekbe. Az új csomagolás elegánsabb, mint valaha. Az új kristályüvegben tökéletesen láthatóak az árnyalatok, míg a lakkozott fekete kupak magán viseli a márka ikonikus jegyét, az arany rózsát.

 

A magas fedésű alapozó 10 árnyalatban érhető el, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő, szofisztikált technikákhoz könnyedén használható színeket. Mostantól a bársonyosan ragyogó bőrszín elérése, valamint a személyre szabható hétköznapi és alkalmi sminkek elkészítése egyszerűbb lesz, mint valaha – csíkok és elkenődés nélkül. 

A Teint Idole Ultra Wear igazi önbizalom-növelő. Hosszantartó tökéletesség: a titkos fegyver azok számára, akik kompromisszumok nélkül akarják élvezni az életet.

 

Ki más lehetne az arca a megújult Teint Idole Ultra Wear alapozónak, mint Taylor Hill a Lancôme márka új nagykövete, aki sugárzó szépségével és lendületes személyiségével mindenkit lehengerel?!

 

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill