giorgio armani
GIORGIO ARMANI

EAU DE PARFUM

Az Armani Sí Eau de Parfum az olasz stílus tökéletes megtestesülése. Egy illat, melyet a stílusos és magabiztos nők számára alkottak meg. Fekete ribizli és frézia együttese egy virágos illatban, mely azonnal magával ragad. Mondj igent a szabadságra, a szerelemre, és valósítsd meg álmaidat!

lancome
LANCÔME

LA VIE EST BELLE

EAU DE PARFUM

A La vie est belle a szabadság és a boldogság illata. Tisztelet az élet szépsége előtt. Az Eau de Parfum olyan nemes és természetes összetevőkkel varázsol el, mint az írisz, az arab jázmin, a narancsfavirág és a pacsuli esszencia, melyeket gyengéd, ínyenc jegyek vesznek körül.

ysl
YVES SAINT LAURENT

LIBRE

EAU DE PARFUM

Az Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum a végtelen szabadság illata. Az illat nyitányában narancs esszencia és keserűnarancs egyesül a levendula, mandarin és fekete ribizli akkordokkal. A levendula jegyek emellett az illat szívében is megjelennek, ahol a jázmin akkordokkal keveredve alkotnak ellenállhatatlan párost.

valentino
VALENTINO

BORN IN ROMA

EAU DE PARFUM

Engedd, hogy magával ragadjon Róma páratlan hangulata, és éld meg saját nőiességedet teljes valójában! A különleges, orientális-fás Valentino Born in Roma Donna Eau de Parfum egy meghívás arra, hogy büszkén kifejezd korlátok nélküli személyiségedet.

PRADA
PRADA

CANDY

EAU DE PARFUM

Add át magad az édes csábításnak, és hagyd, hogy azonnal magával ragadjon. A Prada Candy Eau de Parfum illatot azoknak a nőknek alkották meg, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Egy különleges, édes, orientális illat, melyet lehetetlen nem észrevenni.