TERMÉK INFORMÁCIÓK

REVUELE
REVOX JUST Glikogil szérum 30ml

A glikolsav a leggyakrabban használt alfa hidroxikarbonsav, mivel a leghatékonyabb AHA savak közé tartozik. Az AHA savak közül ennek a legkisebbek a molekulái, így áthatol a bőrön és a legjobban szívódik fel.
Felbontja a kötéseket az elöregedett bőrsejtek között, így szabaddá téve őket a hámlasztáshoz. Felgyorsítja a bőr megújulási képességét, felszínre hozva a friss, üde bőrt, amennyiben rendszeresen, rutinszerűen alkalmazzuk. A bőr fiatalosabbnak, üdébbnek látszik, a gyors sejtmegújulásnak köszönhetően.
Kombináljuk a JUST Argánolaj, JUST Olajkeverék vagy JUST Hyaluronsav termékekkel a napi rutin részeként, hogy ápoljuk és védjük a bőrt a kiszáradástól.
Ne kombináljuk a JUST Szalicilsav termékkel, megelőzve a túlszáradást, kipirosodást és/vagy bőrirritációt.
Figyelem: Ne alkalmazzukl irritált vagy sérült bőrre. Kerüljük a közvetlen napfényt és használata során alkalmazzunk napvédő termékeket, a termék használata alatt és az azt követő egy hétben. Ne használjuk sérült bőrön. Kerüljük a napozást vagy használj erős fényvédőt a glykolsav használatát követő egy hétben.

összetevők

Aqua, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Potassium Hydroxide, Xanthan Gum, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.