TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
Capture Youth Matyfying Serum

Ez a mattító hatású szérum kezelésbe veszi a túlzott csillogást, és finomítja a bőr textúráját a matt és pattanásmentes arcbőrért.
A tejsav, a rózsaszín agyag és a cink-glükonát kombinációja minden helyzetben segít felszívni a felesleges faggyút. Ez az antioxidáns hatású nőszirommal gazdagított szérum gyengéd a bőrhöz, és 88%-ban természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz. Ultrafolyékony, friss textúrája bársonyosan puhává varázsolja a bőrt.
Tökéletes megoldás, amikor felborul a bőr egyensúlya (a magas páratartalom vagy a hőség stb. miatt). A Capture Youth krémmel együtt használva a Matte Maximizer szérum tökéletes minőségű bőrt eredményez.
Az értékek a 16128 ISO standard 2. része és a beszállítóink által mostanáig beküldött nyersanyagadatok alapján kerültek kiszámításra. A nők szerint bámulatos eredmények érhetők el vele, amiket független bőrgyógyászok is megerősítettek: Finomabb textúra +26%* A Capture Youth mattító szérum azonnali hatása**: Finomabb textúra 91% Csökkentett csillogás 91% 4 hét után**: Frissebb és gyönyörűbb bőr 100% Egyenletesebb bőr 93%. *33 kaukázusi nő önértékelése 4 hét után. **Ön-elégedettségi teszt, 30-33 nő
Személyre szabott fiatalító rutin, 3-féle alkalmazás:
- RÉTEGEZÉS: Vigye fel a mattító szérumot minden nap a Capture Youth krém használata előtt!
- KEVERÉS*: Öntsön 2-3 csepp mattító szérumot egyenesen a Capture Youth krém spatulájára a rutin lerövidítéséért!
- INTENZÍV KEZELÉS: Használja a mattító szérumot intenzív egy hónapos kezelésként, amikor úgy érzi, bőre elveszített az egyensúlyát!
*Tegyen 0,6 g Capture Youth krémet a tenyerébe! Kizárólag arcon használható.

összetevők

#12122/A AQUA (WATER) ? ALCOHOL ? DIPROPYLENE GLYCOL ? GLYCERIN ? PROPYLENE GLYCOL ? LACTIC ACID ? HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER ? BETAINE ? CELLULOSE ? VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER ? PHENOXYETH