TERMÉK INFORMÁCIÓK

CLARINS
DOUBLE SERUM

Teljes körű öregedésgátló koncentrátum.

A CLARINS Double Serum tovább halad a bőröregedés szabályozásának területén, kettős, tudományos és technológiai innovációt kínál egy új, egyedülálló dupla formulában, amely még többet nyújt:

KIEGÉSZÜL egy hatékony növényi kivonattal, melyek rendkívüli öregedésgátló eredményt kínálnak.

INTENZÍV: a Clarins a sejtek szívébe merül, és most először „dekódolja” a fiatalos bőr nyelvezetét, ezzel elősegítve a bőr 5 élettani funkciójának megfelelő működést.

BIO-INSPIRÁCIÓ: a kettős formula szívét, mely a bőr (Hydric+Lipidic) természetén alapul, egy új növényi kivonat, a kurkuma adja, amely nagy koncentrációban tartalmaz turmeront.

ÚJ, UNIVERZÁLIS: textúrája minden nő, minden korosztály, minden etnikai háttér és minden bőrtípus szükségletének megfelel, még az érzékeny bőrűeknek is.

FELELŐSSÉGTELJES: szuper növények sora, amelyek között vannak organikus növényi kivonatok, illetve igazoltan méltányos kereskedelemből származók.

CSÚCSTECHNOLÓGIA: öko-fejlesztésű, dupla tartályos üvege egyedülálló.

PRECÍZ: a megfelelő mennyiséget bőre szükségletének, az éghajlatnak vagy az évszaknak megfelelően választhatja ki.

összetevők

Aqua/Water/Eau. Cetearyl Isononanoate. Glycerin. Isononyl Isononanoate. Caprylic/Capric Triglyceride. Pentylene Glycol. Ppg-3 Myristyl Ether. Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer. Dipsacus Sylvestris Extract. Butylene Glycol. Parfum/Fragrance. Phenoxyetha