TERMÉK INFORMÁCIÓK

DIOR
CAPTURE TOTALE Szérum alapozóhoz

Az új* Capture Totale szuperhatékony szérum alapozóhoz az anyasejtek tudománya és a Dior szakértelme nyújtotta az inspirációt. A bőrt mind a négy szempontból javítja – feszesség, ráncok, sötét foltok, ragyogás –, hogy fiatalos megjelenést biztosítson.

Az olvadóan puha állagú, tündöklő alapozószérumtól bőre azonnal sima, ragyogó és rugalmas lesz. Az alapozó egész nap a helyén marad, kényelmet, hidratálást, hosszan tartó dús hatást biztosít.
A Dior-kertek különleges virága, a longoza is megtalálható a termékben – a revitalizáló hatásáról ismert növénynek köszönhetően a szuperhatékony szérumalapozó láthatóan feszesebbé teszi az arc bőrét, és csökkenti a ráncokat.
Az arcbőr a lehető legszebb lesz, tökéletesen ragyogóvá válik, és három évvel fiatalabbnak tűnik.**

* A Diornál.
** 32 női alanyon végzett, műszeres vizsgálat, 4 hét után. Sminkérzet. Láthatóan javítja az öregedés jeleit: az arcbőr a lehető legszebb lesz és 3 évvel fiatalabbnak tűnik.**

A nők azonnal a következőket tapasztalják:
+29%-kal*** ragyogóbb bőr.
+15%-kal*** simább bőr.
+13%-kal*** teltebb bőr.

A termék alkalmazása során a nők látható eredményeket tapasztalnak, még akkor is ha közvetlenül a bőrön használják:
+27%-kal**** feszesebb bőr,
+41%-kal**** ragyogóbb bőr,
+54%-kal**** kevésbé látható ráncok és barázdák,
+46%-kal**** egyenletesebb bőrszín.

A láthatóan fiatalabbnak ható bőrért használja a napi bőrápolási rutin részeként a szuperhatékony szérummal.

* Feszesség, ráncok, sötét foltok, ragyogás.
** 32 női alanyon végzett, műszeres vizsgálat, 4 hét után. Sminkérzet.
*** Bőrgyógyász által végzett klinikai felmérés 33 női alany (életkor: 44-60 év) bevonásával.
**** 34 női alany önértékelése (életkor: 44-60 év) 4 hét elteltével. Ez a szérumalapozó a Dior virágokkal kapcsolatos komoly szakértelmét alkalmazza egy olyan technológiában, amely a Dior- kertek különleges virágának, a logonzának revitalizáló erejét ötvözi a vektorizált hialuronsavval.

Koncentrált bőrápoló és javító hatású pigmentjeivel ez az olvadóan puha, tündöklő szérumalapozó finoman öleli az arckontúrt, kisimítja a bőrt és ragyogóvá teszi az arcot. A 13 árnyalatban elérhető szérumalapozó azonnal frissességet és ragyogást kölcsönöz a bőrnek.