TERMÉK INFORMÁCIÓK


A felgyorsult, városi élet rengeteg negatív hatásnak teszi ki bőrünket, a légszennyeződés, káros UV sugarak, stressz, helytelen táplálkozási szokások és alváshiány csökkentik annak regeneráló képességét. A bőr felszínén lévő sejtek ezáltal könnyebben sérülnek, így fakóvá és egyenletlenné téve azt arcbőrt.


PURE SHOTS NIGHT REBOOT CONCENTRATE:

- ragyogóvá teheti az arcbőrt
- energizálhatja a szemkörnyéki területet
- csökkentheti a finom ráncokat és a szem alatti sötét karikák láthatóságát

 

INNOVATÍV TECHNOLÓGIA
Az YSL márkánál az extrém kifinomultság, a couture életérzés és a luxus kéz a kézben járnak. Az új, kifejezetten az Yves Saint Laurent Beauty számára kifejlesztett technológia ötvözi az innovatív formulát és a kiváló szakértelmet, így megalkotva a rendkívül hatékony Pure Shots Eye Reboot Concentrate szemkörnyékápolót.

 ENERGIZÁLÓ ÉJKIRÁLYNŐ KAKTUSZ

 
A marokkói Atlasz hegyság lábánál fellelhető Éjkirálynő kaktusz kivonat felébreszti a szemkörnyéki területet, miközben védelmet nyújt a városi élet negatív hatásai ellen, és segít lelassítani az öregedés látható jeleit.

 

 

 

SPECIÁLIS KOFFEIN KOMPLEX

A Pure Shots Eye Reboot Concentrate szemkörnyékápolóban található 1% koffein egy különleges, öregedésgátló dual-koffein komplex

 

 

ALKALMAZÁS
1. Nyomj egy 1 pumpányi Eye Reboot Concentrate szemkörnyékápolót a tenyeredbe.
2. Vidd fel a szemkörnyéki területre.
3. Masszírozd el, így felébresztve a területet.

 

#
#
#

 

KOMPLEX BŐRÁPOLÁSI RUTIN
A teljes bőrápolási rutin első lépéseként vidd fel a Night Reboot Serum, kétfázisú hámlasztó szérumot, majd használd a Perfect Plumper hidratáló krémet. Utolsó lépésként pedig használd az Eye Reboot Concentrate krém a szérumban szemkörnyékápolót.

 

#
#
#