TERMÉK INFORMÁCIÓK

IROHA NATURE
Divine Platinum Ezüst Szemmaszk

A rohanó hétköznapokban nincs ideje eljutni a kozmetikushoz, mégis szeretne gyors, hatékony és professzionális megoldást a bőrproblémáira? Fedezze fel az Iroha Nature fátyolmaszkjainak izgalmas világát, ami megoldást jelent minderre!
Az Iroha Nature fátyolmaszkok intenzív hidratáló kezelést biztosítanak és minden bőrproblémára megfelelő megoldást nyújtanak. Elég pusztán 15 percig fennhagyni a bőrön, így otthonunk kényelmében professzionális arcápolási kezelést kaphatunk az Iroha Nature fátyolmaszkoknak köszönhetően.
Az Iroha Nature Divine Platinum Ezüst Szemmaszk extra ragyogást és ápolást ad a szemkörnyék érzékeny bőrének a kollagén segítségével. A fóliatechnológia szauna hatásának köszönhetően segíti, hogy az aktív hatóanyagok a bőr mélyére hatoljanak.

Az Iroha Nature termékek tisztelik a környezetet, az embereket és állatokat egyaránt. A természetes, többségében vegán alapanyagok felhasználásával készült Iroha Nature bőrápoló termékek parabénmentesek és nem tesztelték őket állatokon.

Használat: 15-20 perc elteltével távolítsa el. Az eltávolítást követően a szérumot finoman masszírozza bele a bőrébe, amíg az fel nem szívódik. Ne öblítse le. A termék 1 pár szemmaszkot tartalmaz, egyszeri használatra.

összetevők

aquaglycerinpropyleneniacinamidesodium hyaluronatesodium ascorbyl phosphateColloidal Platinumbenzyl glycolpropylene glycol dicaprylate/dicaprateargininecarbomerpolysorbate 80panthenolethylhexylglycerinhydroxyethylcelluloseraspberry ketonecamellia sinensis leaf extractparfumbutylene glycolsodium starch octenylsuccinatecalcium pantothenatemaltodextrinphenoxyethanoltocopheryl acetatepyridoxine hclmorus alba bark extractsilicadisodium edta