TERMÉK INFORMÁCIÓK

IROHA NATURE
Ezüst fóliamaszk

A rohanó hétköznapokban nincs időd eljutni a kozmetikushoz, mégis szeretnél gyors, hatékony és professzionális megoldást a bőrproblémáidra? Fedezd fel az Iroha Nature fátyolmaszkjainak izgalmas világát, ami megoldást jelent minderre! Az Iroha Nature fátyolmaszkok intenzív hidratáló kezelést biztosítanak és minden bőrproblémára megfelelő megoldást nyújtanak. Elég pusztán 15 percig fennhagyni a bőrön, így otthonunk kényelmében professzionális arcápolási kezelést kaphatunk az Iroha Nature fátyolmaszkoknak köszönhetően.
Fedezd fel az Iroha Nature innovatív ezüst fóliatechnológiával készült fátyolmaszkját, a Divine Platinum Ezüst Fóliamaszkot! A fóliatechnológia szauna hatásának köszönhetően segíti, hogy az aktív hatóanyagok a bőr mélyére hatoljanak. A platinum fóliamaszk kollagénnel van átitatva, melynek köszönhetően örgedésgátló hatással bír, valamint hidratált érzetet és extra ragyogást nyújt a bőrnek.

Az Iroha Nature termékek tisztelik a környezetet, az embereket és állatokat egyaránt. A természetes, többségében vegán alapanyagok felhasználásával készült Iroha Nature bőrápoló termékek parabénmentesek és nem tesztelték őket állatokon.

Használat:
15-20 perc elteltével távolítsa el. Az eltávolítást követően a szérumot finoman masszírozza bele a bőrébe, amíg az fel nem szívódik. Ne öblítse le. A termék 1 db fátyolmaszkot tartalmaz, egyszeri használatra.

összetevők

AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, SODIUM HYALURONATE, COLLOIDAL PLATINUM, BENZYL GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, ARGININE, CARBOMER, POLYSORBATE 80, PANTHENOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, RASPBERRY KETONE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CALCIUM PANTOTHENATE, MALTODEXTRIN, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, PYRIDOXINE HCL, MORUS ALBA BARK EXTRACT, SILICA, DISODIUM EDTA