TERMÉK INFORMÁCIÓK

Bőröregedésgátló hámlasztó

Kétoldalú glycolic-savas hámlasztó korong

Ránctalanítás • Bőrmegújítás • Tisztítás
Exkluzív formula két új, különleges összetevővel, mely hatékonyan veszi fel a harcot a mély ráncok ellen:
A DWK Complex a hatékony ránctalanító és feszesítő hatóanyagokkal kifejezetten a mély ráncok ellen küzd, a bőr mélyén levő sejteket célozva meg, melyek az öregedésért felelnek.
A Rexaline Complex kétszeres hidratáló hatásának köszönhetően újra feltölti a bőrt, és helyreállítja sűrűségét a felszínen és a bőrszövet mélyén is.
A Glycolic sav eltávolítja a halott sejteket, és kisimítja a bőr textúráját. A hatóanyagokkal átitatott kétoldalú korongok használata egyszerű: a sima oldal gyengéden hámlaszt, a mikroszemcsés oldal intenzívebb hámlasztást biztosít. Olvassa el figyelmesen a rajzos útmutatót a doboz kinyitásakor.;
A bőr azonnal tisztább, a pórusok kevésbé láthatóak. A bőr felszíne fokozatosan simább és egyenletesebb lesz. A ráncok és finom vonalak csökkennek. A bőre visszanyeri ragyogását.
Használati útmutató: A bőr megtisztítása után törölje át a kétoldalú koronggal az arcot, a nyakat és a dekoltázst hetente 2-3 alkalommal. Használja a sima oldalt a gyengéd, a mikroszemcsés oldalt pedig az intenzívebb radírozásért. Ne öblítse le.

FIGYELMEZTETÉS: Csak külső használatra. Kerülje el, hogy a szemébe kerüljön! Ha a szemébe kerül, azonnal és alaposan öblítse ki bő vízzel. Ne alkalmazza érzékeny és/vagy irritált bőrfelületen! Irritáció esetén öblítse le vízzel, csökkentse, vagy hagyja abba a termék használatát. A termék AHA savakat tartalmaz, melyek fokozhatják a bőr szárazságát és napfényre való érzékenységét. A termék használatát követő egy hétben használjon napvédő krémet, kerülje a közvetlen napfényt és a szolárium használatát! A terméket szigorúan az előírásoknak megfelelően kell használni.;

;