TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
Capture Youth New Skin Effect Enzyme Solution

A New Skin Effect Enzyme Solution folyadék a fiatalító rutin első lépése. Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, és csökkenti a felületi tökéletlenségeket.
Fokozza az utána használatos Capture Youth szérum* hatását.
*Klinikai eredmények egy bőrgyógyász mérései alapján, Lotion + Plump Filler vs. a Plump Filler önmagában, 32 nő, a kezdeti alkalmazást követően és 1 hónap után.
Az öregedéskésleltető felületmegújító víz azonnal tisztítja és revitalizálja a bőrt. Nap mint nap mélyen hidratálja és bársonyosan puhává teszi a bőrt. Előkészíti a bőrt a Capture Youth bőrápolási rutin fogadására. A Capture Youth New Skin Effect Enzyme Solution egy különleges, víz állagú készítmény, amely azonnal eggyé válik a bőrrel. A papaya enzimek természetes hámlasztó erejének és az Iris florentinának antioxidáns hatásának elegye.
A hidratált és megtisztítótt bőr fogékonyabb a Capture Youth szérumok fogadására.* Friss és ragyogó.
* Klinikai eredmények egy bőrgyógyász mérései alapján, Lotion + Plump Filler vs. a Plump Filler önmagában, 32 nő, a kezdeti alkalmazást követően és 1 hónap múlva.
ÚJ* FELKÉSZÜLÉSI LÉPÉS 2-féle alkalmazás:
1. Mindennapos használat: itasson át a folyadékkal egy vattakorongot, és nyomogassa finoman a bőrébe, vagy paskolja bele ujjbegyeivel a revitalizált arcbőrért!
2. Maszkként: amikor arcbőre kifejezetten fakó, itasson át néhány vattakorongot a folyadékkal, és hagyja őket arcán 10 percig!
*A Diornál.

összetevők

#12911/A AQUA (WATER) ? PROPANEDIOL ? GLYCERIN ? DIPROPYLENE GLYCOL ? PEG-32 ? GLYCOLIC ACID ? TROMETHAMINE ? PEG-8 ? PHENOXYETHANOL ? PPG-26-BUTETH-26 ? PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL ? PEG-150 ? PARFUM (FRAGRANCE) ? CHLORELLA VULGARIS EXTRACT ? ADENOSIN