TERMÉK INFORMÁCIÓK

LA PRAIRIE
CRYSTAL MICELLAR WATER EYES ∙ FACE

Selymes. Tiszta. Makulátlan bőr egy lépésben. Svájci gleccservízzel.

A Crystal Micellar Water Eyes · Face egy olyan egyetlen lépésből álló, létfontosságú tisztító rituálé, mely a folyékony kristály technológiát kombinálja a tiszta svájci gleccser víz élvezetével, hogy a bőrt tökéletesen tisztává tegye. A Crystal Micellar Water Eyes · Face egy gyengéden, ám hatékonyan tisztító micellás víz, mely magához vonzza a sminket és a szennyeződéseket; megköti azokat, így könnyen eltávolíthatók a bőr felszínéről, anélkül, hogy az kiszáradna.
A nyugtató összetevőkben gazdag Crystal Micellar Water Eyes · Facet a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexével dúsították, hogy energiával lássa el a bőrt és stimulálja a természetes bőrmegújulási folyamatokat. A tökéletes bőr a kifogástalanul tiszta bőrrel kezdődik. A szennyeződésektől és méreganyagoktól megszabadított, jól hidratált bőr az igazi szépség alapja.

Alkalmazás: A tisztító rituálé első lépéseként a gyengéd víz alapú formula egy frissítő, nyugtató élményt nyújt. Eredményeként a bőr friss, puha és jól hidratált lesz, készen áll a bőrápolási rituálé további lépéseire. Reggel és/vagy este tegyünk egy kis mennyiséget vattakorongra és így helyezzük fel a szemre. Várjunk néhány másodpercig, hogy a formula feloldja a sminket, majd gyengéden töröljük át a szemet belülről kifelé illetve az arc többi részét.

összetevők

Water (Aqua), Propanediol, Poloxamer 124, Glycoproteins, Panax Ginseng Root Extract, Equisetum Arvense Extract, Lactobacillus Ferment, Sodium Hyaluronate, Euphrasia Officinalis Extract, Panthenol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Carnosine, Lecithin, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Pantolactone, BHT, Citric Acid, Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol