TERMÉK INFORMÁCIÓK

CLINIQUE
ANTI-BLEMISH SOLUTIONS™ ALL-OVER CLEARING TREATMENT

HIDRATÁLÓ ARCKRÉM


Védje meg bőrét a dehidratáltságtól és a bőrhibák kialakulásától! A Clinique Anti-Blemish Solutions hidratálókrém elnyeli a felesleges faggyút, jótékony hatással van az akné tüneteire és kellő hidratációval látja el a bőrt, ezzel megelőzi a bőrszárazságot.

A krém összetevői ráadásul bőrradíréhoz hasonló hatást fejtenek ki, így a pórusokat eltömítő elhalt hámsejteket is eltüntetik. A Clinique krém rendszeres használatával bőre észrevehetően tisztább és egészségesebb lesz, látható bőrhibák nélkül.

Hatékonyan gátolja az arcbőr kiszáradását. Hozzájárul a pattanás jeleinek mérsékléséhez. Felszívja a felesleges faggyút az arcbőrről és matt hatást ad az arcbőrnek. Védi a bőrt a külső káros anyagok hatásai ellen. Segít megnyugtatni az arcbőrt és megelőzi az irritáció kialakulását. Megelőzi a pórusok eltömődését és eltávolítja az elhalt bőrsejteket.

Szalicilsav – visszafogja a túlzott zsírosodást, jótékony hatással van a pattanás tüneteire

HASZNÁLATA:
Vigye fel a megtisztított és tonizált arcbőrre és körkörös mozdulatokkal masszírozza be. Arcra, nyakra és dekoltázsra is alkalmazza. Használja minden reggel és este.

Ha a legjobb eredményt szeretné elérni, használja először a Clinique Anti-Blemish Solutions tisztítóhabot, majd ápolja bőrét a Clinique Clarifying Lotion tonikkal.