TERMÉK INFORMÁCIÓK

ESTEE LAUDER
Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate arcápolási szérum

Egy hatásos éjszakai koncentrátumot, mely azonnali segítséget ad a stresszes, irritált bőrnek. Amikor a bőr túlreagálja az élet megerőltető pillanatait, pl. a gyakori utazást, az évszakváltást, vagy a fontosabb életeseményeket, a bőrben irritáció, kipirosodás és dehidratáltság léphet fel. Ez a forradalmi éjszakai kezelés az Estée Lauder szabadalmaztatott Chronolux™ S.O.S. technológiáját alkalmazva indítja újra és regenerálja a bőrt az éjszaka folyamán.
24 órán keresztül hidratálja a bőrt 15x koncentráltabb Hyaluron-sav tartalmának köszönhetően. ENYHÍTI az irritációt - akár 1 óra alatt. MEGERŐSÍTI a bőrt, hogy az jobban reagálhasson az intenzív stressz faktorokra. Lehetővé teszi, hogy bőröd könnyedén vegye az élet intenzív pillanatait is. REGENERÁLJA a bőrt az egyenletesebb textúrájú, pórus-mentes megjelenésért és látványosan elősegíti, a bőr természetes, tiszta ragyogását.
Magas hatékonyságú anti-oxidánsokkal kifejlesztve, hogy megelőzze a szabadgyökök károsodását. Az éjszakai bőrápolás szakértőjétől.