TERMÉK INFORMÁCIÓK

LA PRAIRIE
SKIN CAVIAR LUXE CREAM

A Liftingelés és az élvezet új dimenziója.
A legpazarabb bőrápolók megalkotásához szükséges összetevők keresése során a La Prairie 30 évvel ezelőtt felfedezte a világ számára a kaviár egyedülálló tápláló és bőrfiatalító erejét. Ma, sok évnyi kutatás után, ami utánozhatatlan kaviár szakértővé teszi, a La Prairie újra feltalálja a kaviárt a Caviar Premier bevezetésével. A korábban lehetségesnek gondolt határokat átlépve a Caviar Premier az érzéki élvezetek új dimenzióját kínálja, kivételes feszesítő és lifting hatással párosítva. A Caviar Premier ereje összetevői gazdagságában rejlik.

A La Prairie úttörő kaviár tudománya felerősíti a természetes kaviár kivonatot egy, a kaviár esszenciális összetevőinek biotechnológiai úton kinyert formájával, amit korábban lehetetlen volt izolálni. A kaviár tudományában e fejlődés hatékony eredménye a Caviar Premier. Ebben az átdolgozott formában a Skin Caviar Luxe Cream egy igazi érzéki kényeztetés a bőrnek, mely szemmel észrevehető eredményeket is garantál. A Caviar Premier és a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexének kombinációja eredményezi ezt az ikonikus krémet, mely legendás feszesítést és liftingelést biztosít a bőrnek.

Alkalmazás: Tegye fel bőrére reggel/este tisztítás, tonizálás, a Skin Caviar Essence-in-Lotion és a szérum felvitelét követően.