TERMÉK INFORMÁCIÓK

CLARINS
BEAUTY FLASH PEEL Hámlasztó

A Beauty Flash Peel a bőr minden szintjén működik, hogy hatékonyan és láthatóan célozza meg a ragyogás hiányát, az egyenetlen bőrt és a látható ráncokat. Hámlasztja a bőrt, hogy fokozza a bőr regenerálódását, valamint visszaadja ragyogását és rugalmasságát. Egy új gyors, kényelmes és hatékony módszer a bőr otthoni megújítására.
Figyelmeztetés: Ez a termék alfa-hidroxisavat (AAH) tartalmaz, amely növelheti a napsütésre való érzékenységet és égési sérüléseket okozhat. Viseljen fényvédőt, védőruházatot, és korlátozza a napsugárzást a termék használata közben és a használat után legalább egy hétig. Kövesse az utasításokat. Kerülje a szemmel való érintkezést, ha az irritáció továbbra is fennáll, hagyja abba a használatát és forduljon orvoshoz.
Használat:
A bőr megújítása érdekében esténként hetente 2-3 alkalommal vigye fel vékony rétegben a megtisztított bőrre ecsettel. Kerülje a szem körüli területet, és hagyja hatni 5-10 percig, mielőtt felvinné az éjszakai krémet.

összetevők

AQUA/WATER/EAU. ALCOHOL. BUTYLENE GLYCOL. GLYCOLIC ACID. HYDROXYETHYLCELLULOSE. SODIUM HYDROXIDE. SALICYLIC ACID. PPG-26-BUTETH-26. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PARFUM/FRAGRANCE. SODIUM GLYCOLATE. ETHYLENE BRASSYLATE [V4219A] *Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összetevők listája változhat vagy időről időre módosulhat. A legfrissebb összetevők listájáért, olvassa el a termék csomagolásán található összetevők listáját.