TERMÉK INFORMÁCIÓK

LA PRAIRIE
PLATINUM RARE HAUT-REJUVENATION CREAM

A Platinum Rare csúcskategóriás bőrfiatalítás élménye egy mindentudó krémmel éri el a tetőpontját, hogy úgy fiatalítsa meg a bőrt, mintha megállt volna az idő.
A Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream folyamatos újjászületést kínál. A platina származási helyéhez, a kozmosz legtávolabbi pontjához fűződő idő felfüggesztése ihlette a La Prairie tudósait, hogy megkíséreljék újraalkotni ezt a “platina pillanatot” a csúcskategóriás bőrfiatalításon keresztül, mely számos, egymással szorosan összefüggő bőrfiatalító folyamatot céloz meg a bőrben. A kulcsfontosságú rejuvenációs folyamatok elindításával a jótékony hatások fénye átragyog a bőr különböző rétegein.

Hosszú évekig tartó kutatómunka után a La Prairie Platinum tudománya új fejezetet nyit legújabb innovációjával, az exkluzív Platinum Multi-Peptiddel. Itt hatékony peptidek kombinációja egyesül a platina erejével annak érdekében, hogy ösztönözze és fenntartsa az eredményes bőrmegújulási ciklust.
Ezen egyedülálló hatóanyag mellett a Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream kiegészül a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexével, mely a legújabb biotechnológiai kutatások eredményeként született, hogy új életet és energiát adjon minden egyes sejtnek, mellyel a szépség kezdetét veszi. A bőrt alapvető tápanyagokkal látja el és segíti megvédeni azt a stresszfaktoroktól. A sejtközötti tér alapvető alkotóira is hat, ezáltal biztosít fiatalos és sugárzó külsőt.
Ahogy a bőr megfiatalodik, a platina pillanat szépségét sugározza most és mindörökké.