TERMÉK INFORMÁCIÓK

ELEMIS
Pro Collagen Marine Nappali arcápoló SPF30


FESZESÍT, KISIMÍT, HIDRATÁL
Egy 3 az 1-ben ránctalanító hidratáló krém, amely fokozza a hidratáltságot és a feszességet, miközben megvédi a bőrt a napsugárzástól is.
A Pro-Collagen Marine Cream 2003-as bemutatása óta világszerte elismert gél-krém állaga, kellemes formulája és klinikailag igazolt eredményei miatt. Az SPF 30 fényvédelem hozzáadásával ez a bestseller ránctalanító nappali krém egy új szintre emelkedett azáltal, hogy a kívánt fényvédelmet és ránctalanító hatást egy igazán szerethető textúrában tette elérhetővé. Ez a szuperhidratáló, mégis ultrakönnyed gélkrém csillapítja a bőr szomjúságát, és növeli a bőr hidratáltságát. Tengeri eredetű és növényi hatóanyagokkal, köztük a Padina Pavonicával, a Chlorellával és a Ginkgo Bilobával, ez az innovatív formula klinikailag igazoltan 2 hét alatt csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát. A bőrt feszessé és rugalmassá varázsolja, igazán kisimult és fiatalos hatást keltve.

Használja minden reggel az arctisztítást követően.
1.lépés:
Tenyerei között melegítsen fel egy borsónyi mennyiséget.
2. lépés:
Masszírozza be a borsószemnyi mennyiséget az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe, felfelé irányuló mozdulatokat alkalmazva.