TERMÉK INFORMÁCIÓK

ELEMIS
Pro Collagen Tri Acid Peel Hámlasztó

SIMÍT, MEGÚJÍT, FINOMÍT
Simítsa ki a finom vonalakat és ráncokat ezzel a klinikailag bizonyított hámlasztóval, amely bőrfinomító, 8% -os tri-sav komplexet tartalmaz.
Fedezze fel a friss és fiatalos hatást keltő innovatív hámlasztót. A 8% -os tri-sav-komplex révén eltávolítja az elhalt hámsejteket az egyenletesebb és élénkebb megjelenés érdekében. A koncentrált formula klinikailag bizonyítottan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, miközben egységesíti a bőrtónust és fokozza a bőr ragyogását. Egyetlen használat után az arc láthatóan ragyogóbbnak és kisimultabbnak tűnik, minimalizálva a pórusok láthatóságát. Erőteljes, ugyanakkor kíméletes a bőrön, a tápláló Padina Pavonica és Chlorella kombinációjával segíti a bőr nedvességzáró képességét, valamint feszesebbé, puhábbá és hidratálttá varázsolja az arcbőrt.

Hetente kétszer vigye fel a megtisztított bőrre.
1. lépés:
Borsónyi mennyiséget vigyen fel az arcra és a nyakra, kerülve a szem és az ajak területét.
2.lépés:
15 perc múlva meleg vízzel távolítsa el. Enyhe bizsergés és bőrpír jelentkezhet. Kellemetlen érzés esetén mossa le.
Használja az utasításoknak megfelelően. Ha az hosszan tartóan fennáll, hagyja abba a használatát és forduljon orvoshoz. Az AHA tartalmú termékek használata után mindig használjon fényvédőt, vagy kerülje a napsugárzást. Szembe kerülés esetén azonnal öblítse ki.