TERMÉK INFORMÁCIÓK

LANCOME
Rénergie H.C.F. Multi-Lift Ultra Tripla öregedésgátló koncentrátum

Fedezze fel a magas teljesítményű bőröregedésgátlás új korszakát a Lancôme-mal, amelyet korszerű kutatások ihlettek!
Szabadalmaztatott innováció: a Lancôme elsőként egyesíti egy innovatív háromkomponensű szérumban a hialuronsavat, a C-vitamint, a niacinamidot és a ferulasavat – ez a Rénergie H.C.F. Triple Serum.

Ezen összetevők önmagukban is erőteljesek, most azonban egyetlen, magas teljesítményű bőröregedésgátló koncentrátumban regenerálják a bőrt lépésről lépésre:

1.SEGÍT FELTÖLTENI AZ ARCBŐRT ÉS HOZZÁJÁRUL A BŐR MINŐSÉGÉNEK JAVÍTÁSÁHOZ
2. FELVESZI A HARCOT A RÁNCOKKAL SZEMBEN
3. ELŐSEGÍTI A SÖTÉT FOLTOK KORREKCIÓJÁT

HIALURONSAV:

Erjesztés útján, biotechnológiai és zöld (fenntartható) kémiai úton állítják elő. A hialuronsav a saját súlyánál 1000× több vizet képes megkötni, így segít kisimítani és nedvességgel feltölteni a bőrt. Ez az új generációs hialuronsav mélyebben hatol be az arcbőrbe, és tovább marad a bőrben, mint a hagyományos hialuronsav.

C-VITAMIN + NIACINAMID:

A C-vitamin-származék és a niacinamid (B3-vitamin) hozzájárulnak a bőr tónusának egységesítéséhez és a sötét foltok elleni küzdelemhez. A niacinamid segít megnyugtatni a bőrt és megakadályozhatja a nem kívánt pigmentációt. A C-vitamin származék a ragyogóbb arcbőr és az egységes bőrtónus elérését segíti.

FERULASAV:

99% növényi eredetű összetevő, amelyet rizscsírából vagy korpából vonnak ki zöld (fenntartható) kémiai eljárás segítségével. Erőteljes antioxidánsként semlegesíti az arcbőrt károsító szabad gyökök hatását, ezáltal megakadályozhatja az öregedés jeleinek megjelenését. A ferulasav a bőr védőrétegének megerősítésével a bőr minőségét is javíthatja.