TERMÉK INFORMÁCIÓK

Regeneráló arcpakolás 24 karátos arannyal;
Exkluzív formula két új, különleges összetevővel, mely hatékonyan veszi fel a harcot a mély ráncok ellen:
A DWK Complex a hatékony ránctalanító és feszesítő hatóanyagokkal kifejezetten a mély ráncok ellen küzd, a bőr mélyén levő sejteket célozva meg, melyek az öregedésért felelnek.
A Rexaline Complex kétszeres hidratáló hatásának köszönhetően újra feltölti a bőrt, és helyreállítja sűrűségét a felszínen és a bőrszövet mélyén is.
A fáradt és élettelen arcszín azonnal eltűnik, a bőr megtelik energiával, táplált és
feltöltődik az értékes összetevőket tartalmazó pakolásnak köszönhetően: Tiszta arany- és gyöngykivonat,
;Turmalin, Makadámia, Argán, Avokádó és Jojoba-olaj.
A ráncok és finom vonalak fokozatosan halványodnak, az arc körvonala feszesebb lesz, a bőr regenerálódik, és visszanyeri vitalitását. Az arany részecskékben gazdag, rendkívül érzéki textúra fényt ad a bőrnek, és megszépíti azt.;
Használati útmutató: Távolítsa el a sminket, és mossa meg az arcát. Vigye fel a pakolást vastag rétegben az arcára és a nyakára, majd hagyja fönt 15 percig. Ezután öblítse le vízzel. Ha szükséges, törölje át a bőrét arctisztító folyadékba áztatott vattakoronggal. Használja hetente 2-3 alkalommal.
FIGYELMEZTETÉS: Csak külső használatra. Kerülje el, hogy a szemébe kerüljön! Ha a szembe kerül, öblítse ki vízzel. A terméket szigorúan az előírásoknak megfelelően kell használni.;

;