TERMÉK INFORMÁCIÓK

Egy hihetetlenül* frissítő, jégkockahatású szemkörnyékápoló, amely egy szempillantás alatt éber tekintetet varázsol. *A Diornál. Frissítő kerámia applikátorával hidratálja a szemkörnyék bőrét, miközben azonnal élénkíti a tekintetet bárhol, bármikor. Ragyogóvá, frissé és hidratálttá teszi a szemkörnyéket. Csökkenti a kialvatlanság jeleit. Szinte megnyitja a szemeket, és kihangsúlyozza természetes szépségüket. Egy ultrafriss gél és egy jéghideg applikátor párosítása, ami jégkockaként javítja a szemkörnyék mikrokeringését. - A búzavirág víz azonnal revitalizálja a szemhéjat, és csökkenti duzzadt megjelenést.- A mikronizált porok ragyogóvá teszik a bőrt, és segítik a sötét karikák halványítását.- Az abesszin tátorjánból kivont olaj ápolja, befedi és erősíti a szempillákat és a szemöldök szálait. - A haberle fokozza a bőr flóráját, ezáltal erősíti természetes védelmi funkcióját.- A mályva fokozza a víz keringését a bőrben, ezáltal javítja a hidratáltságát.Azonnal:- Akár 82%-kal tágabb tekintet1- 85%-kal kevesebb sötét karika1- 92%-kal hangsúlyosabb szemkontúr1 4 hét után: - 100%-kal ragyogóbb szemkontúr1 - 100%-kal frissebb szemek1 1. Vakteszt, 60 kínai hölgy bevonásával.

Minden bőrtípusra alkalmas. Vigye fel minden nap a szem körvonalára a frissítő hatásért, a szempillákra és a szemöldökre, hogy kihangsúlyozza szépségüket, vagy a halántékra a pihentető hatásért!

összetevők

#12302/A AQUA (WATER) ? GLYCERIN ? CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER ? BUTYLENE GLYCOL ? PROPANEDIOL ? DIGLYCERIN ? POLYGLYCERIN-3 ? BORON NITRIDE ? ALCOHOL ? ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT ? PHENOXYETHANOL ? SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE ? CARBOMER ? ACRYLATES