TERMÉK INFORMÁCIÓK

LA PRAIRIE
SKIN CAVIAR EYE LIFT

Felfrissít ∙ Megemel ∙ Újradefiniál. A tekintet újjáéled.

A legélvezetesebb bőrápolók megalkotására való törekvés során több, mint 30 évvel ezelőtt a La Prairie felfedte a kaviár egyedülálló bőrtápláló és bőrfiatalító erejét. Mára pedig tovább tökéletesítette a kaviár tudományát a Caviar Premierrel, melyet azért hoztak létre, hogy teljes mértékben kiaknázza a kaviár feszesítő és lifting hatását. Ezzel a legújabb innovációval a La Prairie új fejezetet nyit a Skin Caviar legendájának történetében – különös figyelmet fordítva a szemekre. Közismert, hogy a szem a lélek tükre, de árulkodik a múló időről is. Valójában az arcnak ez a legérzékenyebb területe, ahol a korosodás jelei leginkább észrevehetők: a gravitáció jól látható hatása az alsó és felső szemhéjon, feszességvesztés, finom vonalak, ráncok.

A La Prairie bemutatja a Skin Caviar Eye Liftet, az első, nyitott tekintetet
eredményező szérumot a teljes szemkörnyékre, beleértve a szemöldököt
is, amely gyengéd, ám hatékony megoldás lehet a szemkörnyéki megereszkedésre és feszességvesztésre.
A termék két formula kombinációja – az egyik a La Prairie ikonikus kaviár gyöngyei kapszulázva, a másik pedig egy innovatív gél-krém emulzió, amely Caviar Premiert és a La Prairie exkluzív sejt komplexét tartalmazza. Az aktiváló pumpa lenyomásával a tisztaságuk megőrzése érdekében külön kamrákban elhelyzett hatóanyagok egy szabadalmazott technika segítségével frissen keveredve nyerhetők ki. Az eredmény egy pompás textúrájú szérum, amely beleolvad a bőrbe; a felvitel pillanatától frissít és azonnal feszesebb érzetet kelt. Minden egyes használattal a szem nyitottabbá válik, a szemkörnyéki terület feszesebb és megemeltebb lesz és a tekintet újjáéled.

Alkalmazás: Az első használat alkalmával nyomja le a pumpát 10-12 alkalommal, amíg kinyeri a terméket. Használja reggel/este. Egyszer óvatosan nyomja le a pumpát és tegyen egy kis mennyiséget az ujjbegyére, majd vigye fel a szemkörnyéki területre a szemöldök vonalát is érintve. Ezt követően alkalmazza a Skin Caviar Luxe Eye Creamet, hogy teljessé tegye a Skin Caviar szemkörnyék rituáléját.