TERMÉK INFORMÁCIÓK

Lancôme
Advanced Génifique szérum karácsonyi ajándékszett

Elérkezett az év legvarázslatosabb időszaka. Élje át a szeretetet, a boldogságot, és a hozzánk közel állókkal töltött különleges pillanatokat! A Lancôme kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot szeretteinek.

Varázsolja fiatalosan ragyogóvá arcbőrét akár 7 nap alatt az Advanced Génifique szérummal. A szérum 7 szabadalmaztatott pre- és probiotikus frakciót tartalmaz, amelyek esszenciális hatóanyagokkal látják el a bőrt, támogatják annak megújulását és hozzájárulnak a bőr védőrétegének erősítéséhez. A Rénergie Multi-Lift arcápolókkal kombinálva hatékony kettőst alkot a megerősített, fiatalos megjelenésű arcbőrért. Az arcbőr gyorsabban regenerálódik, a ráncok és a finom vonalak láthatósága csökkenhet. Fedezze fel a Lancôme ikonikus Advanced Génifique és Rénergie Multi-Lift termékeit a gyönyörű bőrért!

A karácsonyi ajándékszett tartalma:
- Advanced Génifique fiatalság aktiváló szérum 50 ml
- Advanced Génifique Yeux szemkörnyékápoló 5 ml
- Rénergie Multi-Lift Ultra feszesítő nappali arcápoló 15 ml
- Rénergie Multi-Lift Night feszesítő éjszakai arcápoló 15 ml

A Lancôme egyesíti a luxust és a fenntarthatóságot. Ez a környezetbarát módon tervezett karácsonyi ajándékszett műanyag nélkül készült és 100%-ban újrahasznosítható. Tegye boldoggá szeretteit és a bolygónkat is!