TERMÉK INFORMÁCIÓK

DIOR
Capture Totale Ajándékszett

Az ünnepi időszakban ajándékozzon Dior arcbőrápoló készletet, amely tartalmazza a Capture Totale teljes öregedésgátló bőrápolási rituálét a feszesebb, tónusosabb bőr, láthatóan csökkent ráncok és teljesen ragyogó arc érdekében.

A szett tartalma egy Dior tasak 4 öregedésgátló bőrápoló termékkel:

- Capture Totale hatékony arckezelő szérumfolyadék, 50 ml. A Dior teljes öregedésgátló krém az első lépés az öregedés elleni rituáléban.
- Capture Totale szuperhatékony szérum, 50 ml. A már ikonikus Dior szérum, amely a ház teljes virágtudományi szakértelmét egy revitalizáló technológiában összpontosítja. Már az első alkalmazástól kezdve láthatóan ragyogóbb bőr.
- Capture Totale feszesítő és ránctalanító krém, 15 ml. A Dior arc- és nyakkrém buja textúrával 7 napos használat után kisimultnak tűnő ráncokat és láthatóan finomabb bőrtextúrát eredményez.
- Capture Totale szuperhatékony szemszérum, 5 ml. Az új Dior szemkontúr szérum hármas korrekciós, masszírozó és frissítő hatással a 4 évvel* fiatalabbnak látszatja a szemet, mindössze 4 hét használat után.

* Bőrgyógyász által végzett klinikai felmérés 93 női alany bevonásával (4 héten át) és az észlelt életkor modellezésével.