TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
SHIKULIME Gel-to-Oil Cleanser - Arctisztító és sminklemosó

Hibrid sminklemosó és arctisztító a bőr barrier funkcióját kiegyensúlyozó Shikuwasa lime kivonatával. Felvitelkor gél állagú, amely magához vonzza a szennyeződéseket, majd átalakul selymes olajjá, amely még a vízálló sminket is eltávolítja anélkül, hogy csökkentené a bőr nedvességtartalmát.
SHIKULIME Mega Hydrating Moisturizer - Hidratáló krém (15 ml)
Intenzív bőrnyugtató hidratáló krém a bőr barrier funkcióját kiegyensúlyozó Shikuwasa lime kivonatával. 48 órás hidratálást biztosít, könnyedén felszívódik. Erősíti a bőr barrier funkcióját és mélyen táplálja a bőrt.
YUZU-C Beauty Sleeping Mask - Éjszakai maszk (15ml)
Hidratáló éjszakai maszk, amely feltölti a bőrt ragyogással a nap érlelte Yuzu citrom erejének köszönhetően. A friss víz érzését adja a bőrnek, úgy működik, mint egy intenzív ápoló pakolás. Még kevés alvás után is telt, friss bőrrel ébred!
YUZU-C Glow-On Shot - Hidratáló ragyogásfokozó szérum (7 ml)
Ez a 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó 2 fázisú szérum a Yuzu és a C-vitamin varázslatos duójával egészséges és ragyogó hatást biztosít. A bőr ragyogása azonnal fokozódik és napról napra védettebb lesz az öregedést előidéző faktoroktól.
SATOCANE Pore Purifying Scrub Mask – Pórustisztító, radírozó maszk (30ml)
Mélyen ható pórustisztító ásványi maszk, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a mitesszereket, így a pórusok láthatatlanná válnak. A faggyútermelést célzó Satokibi cukornád segít megelőzni a pórusok eltömődését. A növényi radírozó szemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket, bababőr simaságát biztosítva az arcnak. A cukornád kivonata meggátolja a pórusoknak a bőr olajosodása miatti eltömődést.