TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
GSC EXPERT SUN PROTECTOR CREAM SPF30

Magas fényvédelmet biztosító napozó krém arcra.
Hatékony fényvédelem az új SynchroShieldTM technológiával, melynek köszönhetően vízzel vagy izzadsággal érintkezve, illetve a meleg és pára hatására felerősödik a védőréteg.* A krém láthatatlan, átfogó védelmet nyújt az UVA-/UVB-sugarak és a bőr kiszáradása ellen. Gyorsan felszívódik a bőrön és bőrápoló hatóanyagainak köszönhetően megelőzi az UV-sugárzás hatására kialakuló ráncok, vonalak és pigmentfoltok megjelenését.* Antioxidáns hatású és különösen vízálló formulája kevésbé oldódik ki a tengervízben.
Nem tömíti el a pórusokat, bőrgyógyászok és szemorvosok által tesztelt.
*in vitro tesztelve.

Használat: Elegendő mennyiséggel kenje be egyenletesen az egész arcát. Tengervízben való fürdés után tisztítsa meg arcát friss vízzel mielőtt újra használná a krémet. Napozás előtt 20 perccel vigye fel bőrére a krémet.
Erős UV–sugárzás esetén a magas fényvédelemmel ellátott termékek használata javasolt.

összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)ï½¥DIMETHICONEï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥DIISOPROPYL SEBACATEï½¥OCTOCRYLENEï½¥PEG/PPG-9/2 DIMETHYL ETHERï½¥ALCOHOLï½¥ISOPROPYL MYRISTATEï½¥POLYMETHYLSILSESQUIOXANEï½¥TITANIUM DIOXIDE (nano)ï½¥HYDROGENATED POLYDECENEï½¥LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONEï½¥TRIETHYLHEXANOINï½¥BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEï½¥DISTEARDIMONIUM HECTORITEï½¥TRIMETHYLSILOXYSILICATEï½¥ISODODECANEï½¥METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMERï½¥CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONEï½¥GLYCERINï½¥SORBITAN SESQUIISOSTEARATEï½¥DEXTRIN PALMITATEï½¥PPG-17ï½¥HYDRATED SILICAï½¥PHENOXYETHANOLï½¥DISODIUM EDTAï½¥HYDROGEN DIMETHICONEï½¥FRAGRANCE (PARFUM)ï½¥TALCï½¥BHTï½¥DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDEï½¥LIMONENEï½¥TOCOPHEROLï½¥LINALOOLï½¥STEARIC ACIDï½¥PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHERï½¥PEG-6ï½¥CITRONELLOLï½¥HEXYL CINNAMALï½¥SAXIFRAGA SARMENTOSA EXTRACTï½¥CITRALï½¥ISOPROPYL ALCOHOLï½¥SODIUM METABISULFITEï½¥GERANIOLï½¥SILICAï½¥SYZYGIUM JAMBOS LEAF EXTRACTï½¥CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACTï½¥ONONIS SPINOSA ROOT EXTRACTï½¥SODIUM HYALURONATEï½¥SOPHORA ANGUSTIFOLIA ROOT EXTRACTï½¥