TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
GSC EXPERT SUN PROTECTOR LOTION SPF30

Magas fényvédelmet biztosító napozó lotion arcra és testre, könnyű, selymes textúrával.
Hatékony fényvédelem az új SynchroShieldTM technológiával, melynek köszönhetően vízzel vagy izzadsággal érintkezve, illetve a meleg és pára hatására felerősödik a védőréteg.* A krém láthatatlan, átfogó védelmet nyújt az UVA-/UVB-sugarak és a bőr kiszáradása ellen. Gyorsan felszívódik a bőrön és bőrápoló hatóanyagainak köszönhetően megelőzi az UV-sugárzás hatására kialakuló ráncok, vonalak és pigmentfoltok megjelenését.* Antioxidáns hatású és különösen vízálló formulája kevésbé oldódik ki a tengervízben.
Nem tömíti el a pórusokat, bőrgyógyászok és szemorvosok által tesztelt.
*in vitro tesztelve.

Használat: Elegendő mennyiséggel kenje be egyenletesen az egész testét és arcát. Tengervízben való fürdés után tisztítsa meg testét és arcát friss vízzel mielőtt újra használná a krémet. Napozás előtt 20 perccel vigye fel bőrére a krémet.
Erős UV–sugárzás esetén a magas fényvédelemmel ellátott termékek használata javasolt.

összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)ï½¥ISODODECANEï½¥DIISOPROPYL SEBACATEï½¥DIMETHICONEï½¥TALCï½¥METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMERï½¥ALCOHOLï½¥PEG/PPG-9/2 DIMETHYL ETHERï½¥ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATEï½¥ETHYLHEXYL SALICYLATEï½¥OCTOCRYLENEï½¥GLYCERINï½¥BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEï½¥POLYBUTYLENE GLYCOL/PPG-9/1 COPOLYMERï½¥SUCROSE TETRASTEARATE TRIACETATEï½¥DEXTRIN PALMITATEï½¥TRIMETHYLSILOXYSILICATEï½¥DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATEï½¥PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONEï½¥LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONEï½¥SILICAï½¥HYDROGENATED POLYISOBUTENEï½¥CALCIUM STEARATEï½¥DISTEARDIMONIUM HECTORITEï½¥ISOSTEARIC ACIDï½¥TITANIUM DIOXIDE (nano)ï½¥FRAGRANCE (PARFUM)ï½¥VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMERï½¥SODIUM CHLORIDEï½¥TRISODIUM EDTAï½¥HYDRATED SILICAï½¥BHTï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥LIMONENEï½¥LINALOOLï½¥HYDROGEN DIMETHICONEï½¥STEARIC ACIDï½¥SODIUM METABISULFITEï½¥PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHERï½¥PEG-6ï½¥CITRONELLOLï½¥HEXYL CINNAMALï½¥SAXIFRAGA SARMENTOSA EXTRACTï½¥CITRALï½¥IRON OXIDES (CI 77491)ï½¥GERANIOLï½¥SYZYGIUM JAMBOS LEAF EXTRACTï½¥CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACTï½¥IRON OXIDES (CI 77492)ï½¥TOCOPHEROLï½¥POLYSILICONE-2ï½¥SOPHORA ANGUSTIFOLIA ROOT EXTRACTï½¥