TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
GSC EXPERT SUN PROTECTOR LOTION SPF50+

Nagyon magas fényvédelmet biztosító napozó lotion arcra és testre, könnyű, selymes textúrával.
Hatékony fényvédelem az új SynchroShieldTM technológiával, melynek köszönhetően vízzel vagy izzadsággal érintkezve, illetve a meleg és pára hatására felerősödik a védőréteg.* A krém láthatatlan, átfogó védelmet nyújt az UVA-/UVB-sugarak és a bőr kiszáradása ellen. Gyorsan felszívódik a bőrön és bőrápoló hatóanyagainak köszönhetően megelőzi az UV-sugárzás hatására kialakuló ráncok, vonalak és pigmentfoltok megjelenését.* Antioxidáns hatású és különösen vízálló formulája kevésbé oldódik ki a tengervízben.
Nem tömíti el a pórusokat, bőrgyógyászok és szemorvosok által tesztelt.
*in vitro tesztelve.

Használat: Elegendő mennyiséggel kenje be egyenletesen az egész testét és arcát. Tengervízben való fürdés után tisztítsa meg testét és arcát friss vízzel mielőtt újra használná a krémet. Napozás előtt 20 perccel vigye fel bőrére a krémet.
Erős UV–sugárzás esetén a magas fényvédelemmel ellátott termékek használata javasolt.

összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)ï½¥DIISOPROPYL SEBACATEï½¥TALCï½¥ISODODECANEï½¥METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMERï½¥DIMETHICONEï½¥ETHYLHEXYL SALICYLATEï½¥ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATEï½¥ALCOHOLï½¥PEG/PPG-9/2 DIMETHYL ETHERï½¥OCTOCRYLENEï½¥BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEï½¥DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATEï½¥GLYCERINï½¥POLYBUTYLENE GLYCOL/PPG-9/1 COPOLYMERï½¥SUCROSE TETRASTEARATE TRIACETATEï½¥DEXTRIN PALMITATEï½¥TRIMETHYLSILOXYSILICATEï½¥PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONEï½¥LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONEï½¥BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEï½¥SILICAï½¥HYDROGENATED POLYISOBUTENEï½¥CALCIUM STEARATEï½¥DISTEARDIMONIUM HECTORITEï½¥ISOSTEARIC ACIDï½¥TITANIUM DIOXIDE (nano)ï½¥FRAGRANCE (PARFUM)ï½¥VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMERï½¥SODIUM CHLORIDEï½¥TRISODIUM EDTAï½¥HYDRATED SILICAï½¥BHTï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥LIMONENEï½¥LINALOOLï½¥HYDROGEN DIMETHICONEï½¥STEARIC ACIDï½¥SODIUM METABISULFITEï½¥PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHERï½¥PEG-6ï½¥CITRONELLOLï½¥HEXYL CINNAMALï½¥SAXIFRAGA SARMENTOSA EXTRACTï½¥CITRALï½¥IRON OXIDES (CI 77491)ï½¥GERANIOLï½¥SYZYGIUM JAMBOS LEAF EXTRACTï½¥CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACTï½¥IRON OXIDES (CI 77492)ï½¥TOCOPHEROLï½¥POLYSILICONE-2ï½¥SOPHORA ANGUSTIFOLIA ROOT EXTRACTï½¥