TERMÉK INFORMÁCIÓK

AZZARO
Wanted By Night Eau De ParfumAz Azzaro Wanted by Night a mai Gatsby-csábításának fegyvere. Az éjszaka remek alkotása, merész és vonzó, megragadja a fényt, és akárhová megy, pezsgést idéz elő. Ez az Eau de Parfum egy hihetetlen éjszakát bejelentő illatos hírnök, amikor legyőzvén a fahéjat és a túláradóan fás vörös cédrust, találkozik a dohány harmóniájának parancsoló érzékiségével. Mindez egy lehetetlenül elegáns üvegben érhető el. Felejthetetlen. .A Wanted By Night férfi jóképű és töprengő. Úriemberi vonzerejét és csábító tekintetét áhítozza minden nő és mindenki irigyli. Férfias, titokzatos személyiségét fokozza a fahéj, cédrus és dohány keveréke, amelyek visszhangozzák ennek az éjszakai bagoly személyiségének egyediségét. Illatjegyei harmonikusan érnek össze és egy robbanékony koktélt alkotnak. Az éjszaka merész lesz és tele van ígéretekkel! Ez a fás, orientális, fűszeres illat mégnessé változtatja viselőjét: bájuk ellenállhatatlanná válik.

Illatcsalád: Fás-Orientális-Fűszeres

3 jegyből álló férfi illat:

-Alkonyatkor: Fahéj*

-Nappal: Cédrus

-Pirkadatkor: Dohány

*Az Azzaro Parfums elkötelezett a felelősségteljes fejlődés mellett a partnereivel való együttműködés során, amely fenntartható luxushoz vezet. Givaudan partnerével együtt kiválasztott laoszi Fahéj felelős forrásokból származik, garantálva a megfelelő jövedelmet a a termelők és a közösségek védelme mellett.

összetevők

ALCOHOL.PARFUM/FRAGRANCE.AQUA/WATER/EAU.ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE.BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE.LIMONENE.COUMARIN.ALPHA-ISOMETHYL IONONE.ETHYLHEXYL SALICYLATE.CITRAL.CINNAMAL.METHYL 2-OCTYNOATE.LINALOOL.BHT.GERANIOL.CI 19140/YELLOW 5.CI 15985/YELLOW 6.C