TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

ARMANI CODE EAU DE PARFUM
FÉRFIAS ÉRZÉKISÉG

Fedezd fel az Armani Code Eau de Parfum férfias illatát:
egy érzéki, orientális fás illat, mely az intenzív, mégis könnyed csábítás hangulatát hozza el. Az Armani Code védjegyeként ismert tonkabab ezúttal a pörkölésnek köszönhetően még intenzívebb jelleget ad az illatnak.


 

EGY INTENZÍV, MÉGIS KÖNNYED CSÁBÍTÁS

Az illat a mandarin és a bergamott alkotta ragyogó fejjegyekkel nyit, melyeket a citrom esszencia tesz energikussá. Az illat szívét a rozmaring jegyek jellemzik, az alapjegyeknek pedig az Armani Code illatok védjegyeként ismert tonkabab abszolútum kölcsönöz újszerű, hangsúlyos melegséget. A természetes cédrus fás, száraz illata eleganciát ad az illatnak, mely a pézsmával találkozva érzéki vonzerőt nyer.

 

 

Model


Before&After

FÉRFIASSÁG, AZ ARMANI CODE KOLLEKCIÓ ILLATAINAK VÉDJEGYE
Az Armani Code illatok az elegáns csábítás hangulatát hozzák el. Az illatok inspirációjaként a veleszületett vonzerővel csábító férfi szolgál, aki provokáció nélkül nyer meg és aki természetesen hiteles. Az Armani Code Eau de Parfum üvege az Armani Code kollekció védjegyeként ismert letisztult vonalvezetéssel gyönyörködtet.

összetevők

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL CINNAMATE, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOL,