TERMÉK INFORMÁCIÓK

AZZARO
Chrome Extreme Eau De ParfumA Chrome Extreme, a Chrome-sorozat első parfümje, az intenzív frissesség új értelmezésében újragondolja a mitikus illatot. Az adrenalin-lökethez hasonlóan, ez a rendíthetetlen erővel rendelkező férfiak számára készült illat egy új, intenzívebb és élénkítő arculatot tár fel. Az illat visszavezet minket az időben, és elmeséli a Chrome erős családi kötelékeinek történetét, és tisztelettel adózik a modern idők felfedezőinek, akik vágyakoznak arra, hogy családként újfajta érzéseket osszanak meg egymással. Az Under The Pole csapatok és víz alatti expedícióik ihlette, a Chrome Extreme Eau de Parfum egy erős illatú, kavargó frissességgel fedezi fel a tengerfenék mélyét.Az Azzaro Chrome Extreme Eau de Parfum a frissesség intenzív koncentrátuma. Mint egy felfedezendő univerzum, az illat energikus és egzotikus hatást fejt ki a citrusfélék és a borostyán akkordok kombinációjának köszönhetően. Mély merülés a szakadék szívébe. Ez a Eau de Parfum azoknak a férfiaknak szól, akik kifejezik érzéseiket és hiteles értékeket tanítanak szeretteiknek. Az az ember, aki ezt az illatot viseli, oszlop; jelzőfény mindazok életében, akik ismerik és szeretik őt.

Illatcsalád: Ámbrás-Fás-Citrusos

3 hiteles és erőteljes jegyből álló férfi illat:

-Hajnalban: Zöld Mandarin*

-Napközben: Borókabogyó*

-Alkonyatkor: Borostyán akkord

* A fenntartható fejlődés gyakorlatából származó összetevők.

Az Azzaro Parfums elkötelezett a felelősségteljes fejlődés mellett a partnereivel való együttműködés során, amely fenntartható luxushoz vezet. DROM Fragrance partnerével együtt kiválasztott Zöld Mandarin és Borókabogyó felelős forrásokból származik, garantálva a megfelelő jövedelmet a a termelők és a közösségek védelme mellett.

összetevők

Alcohol, Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Cinnamal, Disodium Edta, Bht. [C3693A]