TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
Sauvage Eau de Toilette

Egy radikálisan friss kompozíció, amelyet egy kiáltvány csengésű név diktált. François Demachy, a Dior parfümőre azt szerette volna, hogy nyers és nemes legyen egyszerre. A rendkívül körültekintően kiválasztott természetes összetevők nagy adagokban érvényesülnek. A ragyogó fejillatok a calabriai bergamot, narancs lédús frissességével vannak tele. Az értékes ámbrából származó Ambroxan® felszabadítja az erõteljesen fás jegyet.
A Sauvage a nyitott terek által ihletett alkotás. Az ózon kék ég alatt sziklás táj terül el, fehéren, forrón a sivatagi nap alatt.

"A Sauvage létrehozásához a férfit használtam kiindulópontként. Erős és félreérthetetlen férfiasság. Mint az időt és a divatot meghaladó férfi képe."-François Demachy, a Dior parfümőre szerint a rendkívül körültekintően kiválasztott természetes összetevők nagy adagokban érvényesülnek.

A ragyogó fejillatok a calabriai bergamot, narancs lédús frissességével vannak tele. Az értékes ámbrából származó Ambroxan® felszabadítja az erõteljesen fás jegyet. A Sauvage számára François Demachy különleges minőségű bergamottot követelt. Exkluzív Bergamot a helyi termelőktől, hogy a Dior-ház egyedi kézjegyet kapjon. Calabria napsütötte gyümölcsei még gyümölcsösebbek és egyedi, kissé borsos és érzéki arculatokat mutatnak.

összetevők

#09406/A ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, CITRAL, GERANIOL, CI 60730 (