TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
SAUVAGE VERY COOL SPRAY

EAU DE TOILETTE


Egy új, férfias, gátlástalan módszer az illatok viselésére. Az illatot törhetetlen palackba zártuk, hogy bárhová biztonságosan magával vihesse és bármikor használhassa.

Környezetbarátabb sűrített levegős permetező (Exkluzív Dior innováció).

Az Eau de Toilette erőteljesen friss értelmezése „Ugyan a Sauvage Very Cool Spray ugyanolyan "közvetlen” kompozíció, mint az Eau de Toilette, úgy tekintettem rá, mint a Sauvage szerkezetének hangsúlyozása. Fel akartam fedni annak keretét és lényegét, hogy a könnyedség és frissesség keresése erős jegyként maradjon meg."

François Demachy A rendkívül körültekintően kiválasztott természetes összetevők nagy adagokban érvényesülnek. A ragyogó fejillatok a calabriai bergamottnarancs lédús frissességével bannak tele. Az értékes ámbrából származó Ambroxan® felszabadítja az erõteljesen fás jegyet. A Sauvage Very Cool Spray egy aeroszolos spray, ami sűrített levegővel hajtja ki a parfümöt, hogy ezzel is óvja a környezetet.

összetevők

#11516/A ALCOHOL ? AQUA (WATER) ? PARFUM (FRAGRANCE) ? LIMONENE ? LINALOOL ? COUMARIN ? CITRAL ? CITRONELLOL ? BHT ? GERANIOL ? TOCOPHEROL