TERMÉK INFORMÁCIÓK

Megújult formatervezésével az üveg hű marad a márkához a tenisz szabályait követve. Az alakja egy teniszlabdára emlékeztet a meccset eldöntő pont megszerzésekor, ahogy nyomot hagy a teniszpályán. A Lacoste ikonikus zöldje által inspirált kupak pedig a teniszütő markolatát idézi. Az illat neve, a játszmát eldöntő MATCH POINT az alapvonal stílusában rajzolódik ki.

Fedezze felÖSSZETEVŐK

>
#

LES PLUS GRANDES ÉMOTIONS
A MATCH POINT a tárnicskivonat és a friss bazsalikom páratlan illatkeverékét a vetiver és a kaszmerán élénk jegyei teszik teljessé.
Magabiztos, sportos, kifinomult.

Fejjegy
RÓZSABORS

Szívjegy
TÁRNICSKIVONAT

Alapjegy
VETIVER

A rózsabors fűszeres és elegáns illatjegyei.

A zöld jegyek új kombinációja: a tárnicskivonat különlegesen vonzó, kesernyés illattal egészíti ki a bazsalikomos aromát.

A parfümök nagyszerű klasszikusa, a mélységéért és ellenállóságáért kedvelt veriverkivonat egy csipetnyi eleganciával teszi tökéletessé az illatot.A KAMPÁNY

#

MATCH POINT, AZ ÉLET EGY GYÖNYÖRŰ SPORT

Ahogy a sportban, úgy az életben is, a játszmát néha egyetlen nyerő pont dönti el. Bátorságot gyűjteni, pillanatok alatt elhatározni, hogy lecsapjuk a labdát, a megfelelő irányba nézni, és beleadni minden tőlünk telhetőt.

#
#

összetevők

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTOCRYLENE, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, CITRONELLOL, LINALOOL, BHT, CITRAL, ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, METHYL 2-OCTYNOATE, FD&C YELLOW NO. 6 (CI 15985), FD&C BLUE NO. 1 (CI 42090), FD&C RED NO. 4 (CI 14700), EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730)