TERMÉK INFORMÁCIÓK

 

HERO A KAMPÁNY

A HERO maga a megtestesült szabadság, átalakulás és a férfiasság új kifejeződése. Erőteljes, sportos és delejes; ember és ló egymásba olvadva vágtat az örökkön mozgolódó tengerbe, hogy mitikus lénnyé változzon. Ez Riccardo Tisci első, a Burberry számára készített illata; a férfiasság új kifejeződése megidézi a divatházra jellemző kódokat és a kettősséget, az ellentmondást és az állatok világában rejlő erőt.

 

 


A TERMÉSZET SZÉPSÉGE

 

#
#
#


EGY ÚJ, MODERN HŐS


A rejtélyes és kalandvágyó Adam Driver magában hordozza a HERO szellemiségét. Mindezt azzal a könnyedséggel, amely a benne rejlő kettősségre is érvényes: egyszerre van benne jelen az erő és a finomság, a hatalom és az odaadás, a sportosság és a kreativitás.

 

 

HERO AZ ILLAT

Az erő és a frissesség magával ragadó párosa, amely a modern férfi erejének és érzékenységének kettős mivoltát jelképezi.

 

 


AZ ILLATJEGYEK

 

#
#
#

A friss, ragyogó és merész illatot feldobja a szikrázó bergamott, és felélénkíti a boróka és a fekete bors. A boróka, a parfümkészítő paletta klasszikus brit összetevője vibráló frissességet kölcsönöz az illatnak, amelyet három különböző hegyvidékről származó, meleg illatú cédrusfaolaj tesz mélyebbé: az elsőnek a virginiai Appalache-hegység, a másodiknak az afrikai Atlasz-hegység, a harmadiknak pedig az ázsiai Himalája a hazája.

 
HERO AZ ÜVEGCSE

A Burberry parfüm modern újraértelmezése Riccardo Tisci műhelyéből – most először gravírozott TB monogrammal. Erős és modern, akárcsak a benne rejlő illat. Szögletes formája a ló patájának absztrakt újraértelmezése; ebbe gravírozták bele a gömbölyded Burberry logót.

#
#
#
#

összetevők

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRAL, EUGENOL, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, GERANIOL, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, DISODIUM EDTA, BHT, FD&C RED NO. 4 (CI 14700), EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140).